FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2016

S-a întors în România pentru a merge la EURO, dar acum a renunțat la acest obiectiv: "Era o ambiție a mea"

Articol de GSP - Publicat luni, 18 aprilie 2016 18:14

Adi Mutu a revenit în România în speranța că va prinde lotul "tricolorilor" pentru turneul din Franța, însă între timp a început cursurile de antrenor și a renunțat la obiectivul inițial.

"Probabil cam asta e. Nu aveam șanse foarte mari oricum. Era o ambiție a mea, dar probabil că nu se va realiza.

Eu cred că Alibec merită să fie convocat. Mie nu mi se pare că e gras atâta timp cât dă goluri și are o viteză bună. Ați văzut ce a făcut și cu apărătorii Stelei. Și Marica e un atacant deosebit, dar nu trece printr-o perioadă fastă din cauza accidentărilor pe care le-a avut. Însă nu se știe niciodată",  a declarat Mutu.

Mutu a semnat cu ASA Târgu Mureș în luna ianuarie a acestui an, însă a evoluat în doar patru partide din Liga 1, fără a reuși să înscrie. 

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (4)
vlad007
vlad007  •  19 Aprilie 2016, 00:39

Mutu mai poate juca cel putin in Liga 1 si chiar in cupele europene daca va fi transferat la Astra. Ar fi putut prinde cupele europene chiar si cu ASA Tg. Mures in acest an, daca nu ii prindea insolventa. Atent la detalii, Mutu a evitat vreun transfer la Steaua sau revenirea la Dinamo. Daca Sumudica ii intinde mana, este foarte frumos din partea lui si Mutu poate rasplati increderea acordata la final de cariera chiar la echipa campioana a Romaniei, jucand direct in Liga Campionilor. Numai ca judecand strict prin prisma performantei sportive, Briliantul nu a mai stralucit deloc, nu a mai reusit mai nimic, doar cateva goluri prin India si atat. Dar cine poate sti ce va fi daca va juca intr-o companie selecta, formatia echipei campioane? La EURO 2016 Mutu putea prinde lotul, dar cei 6 atacanti preferati (Keseru, Andone, Rusescu, B. Stancu, A. Ivan si Hora) inscriu meci de meci si acum Alibec a urcat peste ei toti la un loc. Concurenta este prea puternica - se adauga N. Stanciu si Sanmartean, Maxim si Budescu, Chipciu, Rotariu si chiar Marica daca va fi revigorat! Mai sunt 3 etape si semifinalele Cupei Romaniei, dar Mutu stie deja ca nu mai poate prinde lotul pentru Franta! Raman preliminariile pentru Mondialul 2018, poate acolo tata Puiu sa ii ofere o sansa de onoare sa joace si sa marcheze pentru a depasi recordul lui Hagi la golurile marcate la echipa nationala. Vor mai fi meciuri amicale, se poate organiza un meci de retragere, Mutu trebuie sa joace daca simte ca mai poate!

10207836410290343
Catalin Budes  •  18 Aprilie 2016, 21:10

Ambitie? Asa arata un om ambitios? Vrajeli!

88gore88
88gore88  •  18 Aprilie 2016, 19:45

La ce talent avea,putea sa joace lejer pana la 40 de ani la nivel inalt...si uite-l cum se cere afara singur...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează