FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Salvarea pentru centrul apărării vine de la FCSB » Helmuth Duckadam îi cere lui Cosmin Contra să-l ia neapărat pe Iulian Cristea

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 martie 2019 19:16

Naționala României a arătat slăbiciuni evidente în „dubla” din preliminariile pentru EURO 2020 cu Suedia (1-2) și cu Insulele Feroe (4-1), motiv pentru Helmuth Duckadam să-i ceară selecționerului Cosmin Contra să-l convoace și pe Iulian Cristea.

„Cred că trebuia chemat și Iulian Cristea la națională, că aveam nevoie de fundași centrali”, a declarat Helmuth Duckadam la TV Digi Sport.

Iulian Cristea (24 de ani) a semnat pe 5 ani și jumătate cu FCSB în luna februarie a acestui an, fiind cumpărat de la Gaz Metan Mediaș cu 150.000 de euro.

iulian cristea
Iulian Cristea în tricoul FCSB

5 a fost nota primită de Dragoș Grigore din partea Gazetei pentru evoluția din meciul cu Suedia. Cristi Săpunaru, celălalt fundaș central, a fost notat cu 6

6 a fost nota primită de Dragoș Grigore și Cosmin Moți, cuplul de fundași centrali, pentru jocul lor cu Insulele Feroe

106 meciuria jucat Iulian Cristea pentru Gaz Metan în toate competițiile, reușind și 6 goluri. De când a venit la FCSB a jucat în două partide și a înscris o dată

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (5)
xxrapi
xxrapi  •  28 Martie 2019, 03:11

daca nu luam de la fcsb ,atunci de unde? cand era la gaz metan nu-l vedea nimeni ; daca s-a antrenat de 3 ori la fcsb ,hai cu el la nationala! asta e "soarta" celor 3 "latrai"(mm,helmuth,argaseala) din jurul lui becali : sa ne arate ca jucatorii fcsb sunt tocmai buni de/la nationala ! si nu unul , ci toti!

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  27 Martie 2019, 21:36

De la noi de la FCSB numai Man si mai tarziu Morutan. Fundas central Pascanu, a facut meciuri foarte bune la U21, multe interventii in situatii critice. Trebuie incercat si Nistor. Si in nici un caz sa nu mai ia jucatori trecuti pe la pseudoacademia aluia de vrea statuie, cu notabila exceptie a lui Razvan Marin.

blatistu49
blatistu49  •  27 Martie 2019, 21:23

vai de capul vostru e mai slab ca BALASA

Vezi toate comentariile (5)
Comentează