FOTBAL  »  NATIONALA  »  ECHIPA NAŢIONALĂ

Sandu: "Îmi cer scuze suporterilor pentru meciul cu Lituania"

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 septembrie 2008 00:00

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat într-o conferinţă de presă că îşi cere scuze suporterilor pentru meciurile şi rezultatele nefavorabile cu Lituania, şi Ţara Galilor, adăugând că "după 18 ani s-a repetat istoria, de la acel 0-3 cu Bulgaria în 1990".

"Am avut o deziluzie privind calificarea naţionalei de tineret la meciurile de baraj. Săndoi a avut o linie bună de conducere a echipei, iar această campanie va fi analizată, ca şi cele trei meciuri ale naţionalei mari, după meciul cu Franţa. Până atunci FRF îşi va continua proiectele, dar şi problemele de investiţii în infrastructura generală.

Am stabilit cu Octavian Morariu să avem o întâlnire la nivel înalt cu autorităţile, cu ANS, cu asociaţii, cluburi, să vedem dacă putem face o strategie pentru sportul românesc. Se simte că sportul românesc se apropie de colaps, de moarte clinică, iar fotbalul face parte din sport, şi nu putem să nu luăm parte la o asemenea mişcare pentru a ajuta sportul, care ne face mereu mândri cand flutură steagul.


Piţurcă a făcut nişte declaraţii după meci, neştiind cum au fost spuse unele puncte de vedere ale unor foşti jucători, antrenori, cu care ar trebui sa colaboreze, născând la rândul lor alte reacţii. Nu vom mai continua să dăm răspunsuri, însă vom avea dreptul să ne adresăm instanţelor federale sau penale pentru jigniri, calomnii care nu pot fi acoperite de probe. De astăzi înainte nu vor mai vorbi decât directorul general şi preşedintele."

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (52)
 •  12 Septembrie 2008, 22:14

chiar nu ai un dram sde bunsimt si constiinta sa te dai la o parte. te/ai hranit 10 ani din rezultatele nationalei lui hagi, popescu, petreswcu. ai mintit si pacalit rominii cu victorii sporadice si intimplatoare in era piturca 2.ti/ai batut joc de hagi, iordanescu, jenei, cluburi. ai favorizat pe fata steaua cu sacose, brichete, cvalize. te/ai inconjurat de cei 2 ipocriti care strigau hotu-hotu.cu mitica te /ai pupat 30 de ani. acum, desi toata lumea te uraste, arunci pietre, fumigene.

 •  12 Septembrie 2008, 20:59

care tara galilor, ce scrie besmeticul asta?

 •  12 Septembrie 2008, 20:52

Pateticilor, cu scuzele voastre cu tot.Fotbalul nostru cade datorita voua, imbuibatilor!

Vezi toate comentariile (52)
Comentează