FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Săpunaru vorbește deschis despre conflictul cu Victor Pițurcă: "Dacă ne întîlnim, îl ocolesc sau mă ocolește el"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 octombrie 2015 20:33

Cristian Săpunaru și Victor Pițurcă au un conflict în urmă cu cîțiva ani, iar neînțelegerea dintre ei e departe de a fi rezolvată. Ajuns la Pandurii, fundașul dreapta a evoluat ultima dată pentru România în 2011, în meciul cîștigat cu Bosnia, 3-0.

"Nu cred că a fost o problemă națională postul de fundaș dreapta, ci cred că am făcut-o noi o problemă națională. Au fost 5-6 fundași dreapta, după ce a terminat Cosmin Contra.

Eu am avut cearta pe care am avut-o cu domnul Pițurcă. Dacă eram și eu altfel, poate că eram la fiecare meci, dar mama m-a făcut să fiu corect și așa o să rămân toată viața mea.

Nu eram frustrat cînd mă uitam la meciurile naționalei, fiindcă știam de ce nu eram convocat și știam că aș merita să fiu. Cel care nu m-a convocat are el motivele lui întemeiate sau neîntemeiate.

Am suferit enorm. N-aș lăsa niciodată echipa națională, fiindcă, pînă la urmă, România e țara mea și nu aș putea să trăiesc în altă țară. Eu am fost forțat să mă las de echipa națională, fiindcă s-au întîmplat niște chestii destul de grave, pe care nu vreau să le comentez.

Se știu, erau foarte mulți oameni în jurul echipei naționale care știau ce se întîmplă și nu au zis nimic. Am rămas foarte dezamăgit.

Nu am mai vorbit cu domnul Pițurcă. Nu am nimic de împărțit cu dînsul, nu m-am căsătorit cu dînsul, nu am de ce să mă împac. Dacă ne întîlnim, îl ocolesc. Sau mă ocolește el", a zis Săpunaru la Digi.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
cocytyc
cocytyc  •  08 Octombrie 2015, 14:44

Sapunarule, ai un nume predestinat ,ai un caracter alunecos ,te tin minte de la meciul cu Poli din finala cupei ,cand te tavaleai de durere pt. ca a trecut "chirurgul " pe strada ta ,dar pe trotuarul de vis avis si tu stiai ca mai are un cartonas ,asa a castigat Rapidul atunci la Timisoara . Culmea e ca Iancu zis de unii "de Timisoara" , nu era suparat!!!!!Incurcate sunt caile Domnului.

bvd_magheru
bvd_magheru  •  08 Octombrie 2015, 02:30

Sapun e un bun roman , un patriot . Spre deosebire de mine si voi ...............................https://www.youtube.com/watch?v=doG4bHF-nIg

decuadi
decuadi  •  07 Octombrie 2015, 23:25

Ba mie.mi.se pare la locul lui mesajulnsapunului. Nu l simpatizez....ca e ***. Dar are dreptate. Poate. Dar oricum are....tinand cont de celalalt personaj...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează