FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - CROAȚIA U21 4-1

Scandal în Croația din cauza înfrângerii cu România » Se cere demisia federației și a selecționerului Nenad Gracan: „Să plece diletanții!”

Articol de GSP - Publicat joi, 20 iunie 2019 09:06

Scandalul e în toi în Croația, după eșecul usturător din primul meci de la EURO U21 cu România, scor 1-4.

Presa croată cere demisia conducerii Federației de Fotbal a Croației și numesc înfrângerea cu România „cea mai mare rușine din istoria echipei naționale de tineret”.

„Selecționerul Gracan nu este problema, ci diletanții care l-au numit! Ei vor rămâne și vor continua să facă numirile pe aceleași criterii, refuzând să accepte criticile, ideile proaspete și profesioniștii. Ei trebuie să plece!”, a scris publicația TeleSport.

Selecționerul Nenad Gracan (57 de ani) a fost luat și el în colimator de croați: „Mirel Rădoi a văzut meciul Croației cu Danemarca și a înțeles că trebuie să profite de spațiile dintre linii. El a înțeles exact ce trebuie să facă. Pe de altă parte, Gracan nu a înțeles nimic și nu a corectat erorile. De asta am pierdut atât de clar. Nu avem niciun sistem, nu suntem deloc organizați”.

nenad
Nenad Gracan

EURO U21 2019 » CLASAMENT GRUPA C

EURO U21 2019 » PROGRAMUL GRUPEI C

18 iunie

Vineri, 21 iunie

  • 19:30 - Anglia - ROMÂNIA (Cesena)
  • 22:00 - Franța - Croația (Serravalle, San Marino)

Luni, 24 iunie

  • 22:00 - Franța - ROMÂNIA (Cesena)
  • 22:00 - Anglia - Croația (Serravalle, San Marino)

VEZI ȘI:

ANGLIA U21 - ROMÂNIA U21 // Florinel Coman revine! Ar fi unica înlocuire în primul „11” față de meciul cu Croația, 4-1

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
130394511345001
Daniel Nedelcu  •  20 Iunie 2019, 11:56

...stim cu toții mentalitatea națiunii Croate,dar de data aceasta ne-au tratat prea de "sus,....și dacă ai noștri vor confirma în continuare poate vor mai reveni cu picioarele pe "pământ"...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează