FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Scandal la națională! Iordănescu i-a răspuns dur lui Raț: "Sincer, n-am vrut să dezvălui acest lucru"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 iulie 2015 20:32

Deși se considera apt de joc, Raţ s-a contrat puternic cu Iordănescu înaintea meciului cu Irlanda de Nord, iar la finalul meciului fundașul a oferit niște declarații care l-au enervat pe selecționer, care a decis să-i răspundă abia acum.

"Eu îl consider un sacrificiu, am avut o accidentare şi am făcut tot ce se putea pentru a fi aici şi pentru a fi pe teren. Nu ştiu dacă a fost apreciat sau nu. Important e că n-am fost pe teren. Am reușit să mă recuperez rapid și totuși n-am jucat", spunea Raț.

Iordănescu a răspuns la fix o lună de la declarațiile fundașului:

"Eu am fost foarte dezamăgit de Răzvan Raț. La meciul anterior mi-a zis că e apt de joc, dar el jucase la 50% din capacitate. Cu Irlanda mi-a zis că e 70% și am decis să nu joace.

S-a întîmplat într-adevăr ca înlocuitorul său să nu se ridice la nivelul așteptat (n.r. Sepsi). Dar tot nu trebuia să facă acele declarații. E adevărat, e dreptul lui să zică orice, dar să își asume.

Eu nu am vrut să dezvălui toate aceste lucruri, însă declarația sa m-a forțat", a zis Iordănescu la Digi.

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu

Rochia Serenei Williams a aruncat în aer Met Gala! Sharapova a scos telefonul: „Unde e?”


Comentarii (17)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  16 Iulie 2015, 12:38

in locul lui rat as face ce-a facut sapunaru cu piturca! atat timp cat vom avea astfel de "antrenori" la nationala, jucatorii batjocoriti nu trebuie sa mai vina!

958984520821048
Sorin Dreyer  •  16 Iulie 2015, 09:06

Da,fratilor antrenorul secolului,va tot bateti joc de el in fel si chip,ca pupa icoanele,ca e varza,samd.dar cu Iordanescu antrenor,Steaua a trait cele mai frumoase momente,iar la nationala zic numai atit:1994.ce antrenor de nationala v-a mai facut sa traiti asemenea momente?Piturca cumva?pe cuvint nu stiti decit sa injurati si sa va bateti joc de altii!

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  16 Iulie 2015, 00:25

spuse senatorul melcilor, general de mucava, ***...!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează