FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Scandal la naționala U21! Un jucător se ia de selecționer și așteaptă explicații: "De ce să mă tem?"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 iunie 2017 10:48

Înaintea meciului României U21 cu Liechtenstein U21, scor 2-0 în preliminariile pentru EURO 2019, Daniel Isăilă a lăsat în afara lotului doi jucători: pe Mihai Dobre, atacantul celor de la FC Bournemouth, și pe Virgil Ghiță, de la Viitorul.

"Isăilă i-a spus lui Dobre că nu o să fie nici măcar rezervă pentru acest meci și l-a trimis în tribună! Pe facebook-ul echipei naționale, Dobre este trecut rezervă, dar el nici măcar nu a fost oprit în lot de antrenor.

A început să țipe la el și să-l amenințe că nu trebuie să-i dea niciodată explicații pentru deciziile pe care le ia și că să plece mai repede și să se ducă în tribună alături de restul persoanelor care fac parte din delegație", sună dezvăluirile surselor GSP.

Reacția fotbalistului nu a întârziat să apară. Dobre spune că așteaptă explicații pentru această decizie:

"Când am coborât din autocar la meci, în apropierea vestiarului, m-a chemat și mi-a zis că o să stau în tribună. Nu am înțeles de ce, pentru că am venit cu inima deschisă la echipa națională, m-am pregătit sută la sută la fiecare antrenament. Nu mi-a dat nicio explicație!

Sunt supărat, nu înțeleg de ce a decis să stau în tribună. Mereu unde am fost selectat am fost selectat primul! Trebuie să-mi dea o explicație! Nu mă tem că nu o să mai fiu convocat. De ce să mă tem? O să mă pregătesc și dacă voi fi chemat voi veni, dar să joc, nu să stau prin tribună", a zis fotbalistul pentru TV Dolce Sport. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
ion2010
ion2010  •  17 Iunie 2017, 15:46
Postat de ovidiu_3003 pe 17 Iunie 2017, 15:05

Isaila i un amtremor de nimik ...face4 selectia pe pile ...ce cauta Ianis hagi la nationala ?...ce l recomanda ?...numele lui ta su ?

Guştere, nu ti-ai pus dioptriile potrivite? Articolul era despre Dobre, nu despre Ianis Hagi. Asa usor iti arati frustrarile? Pui mic de Ştucan care esti tu... *** Nu că n-aş avea dreptate, dar vreau să spun

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  17 Iunie 2017, 15:05

Isaila i un amtremor de nimik ...face4 selectia pe pile ...ce cauta Ianis hagi la nationala ?...ce l recomanda ?...numele lui ta su ?

sakamoto
sakamoto  •  17 Iunie 2017, 14:35

Un antrenor, trebuie sa aiba tact, rabdare, sa-si apropie jucatorii, sa fie un pedagog omenos. Daca jigneste tinerii fotbalisti-altii chiar ii lovesc-adio respect, adio performantza! Omul potrivit, la locul potrivit. Lumea zice ca pilele, banii...Banul ochiul dracului! Daca-i tradare, sa stim si noi.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează