FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Scandal la nivel înalt! Moldovenii spun că puștiul-minune de la PSG nu poate juca pentru România: "Nicio șansă!"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 septembrie 2018 12:35

Virgiliu Postolachi (18 ani) a făcut furori cu prestațiile sale în această vară la PSG și Federația Română de Fotbal s-a grăbit să meargă să-l convingă să joace pentru România.

Postolachi a refuzat naționala Moldovei, dar și reprezentativa Franței pentru a putea juca pentru selecționata lui Cosmin Contra. În plus, gestul său din ultimele zile pare să fie destul de clar: Postolachi a primit convocarea de la naționala Moldovei, însă n-a oferit niciun răspuns, deși echipa are meci în Liga Națiunilor sâmbătă, cu Luxemburg.

Cu toate acestea, președintele Federației Moldovene de Fotbal susține că Postolachi nu poate juca pentru România și încearcă să-l convingă să vină la naționala Moldovei.

"Postolachi, conform regulilor FIFA, poate juca doar pentru naţionala Franţei sau cea a Moldovei. El s-a întâlnit cu fraţii noştri de la Federaţia din România. Nu ştiu ce au vorbit, dar mai spun încă o dată că nu au nicio şansă. El nu a trăit nicio o zi în România. Dacă bunicii erau născuţi în România, nu exista nicio întrebare, dar toţi sunt născuţi în Moldova, după anul 1940.

Nu ştiu ce poate să se întâmple ca să fie încălcate regulile ca să joace la naţionala României. El poate juca doar pentru Franţa, că a locuit acolo de la trei ani, şi pentru Moldova, pentru că s-a născut aici", a spus preşedintele Federaţiei Moldovene de Fotbal, Pavel Ciobanu, pentru Canal3.

România debutează astăzi în Liga Națiunilor contra Muntenegrului, de la ora 21:45, la Ploiești, fără spectatori. Partida va fi în direct la Pro TV și liveTEXT pe GSP.ro.

02 03

CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

Citește și: Azi e România - Muntenegru în Liga Națiunilor // Să spargem blestemul din ultimul deceniu cu echipele din Balcani! Echipele probabile

Citește și: Lăcătuș îi ceartă pe "tricolori": "Trebuie să înțeleagă că sunt profesioniști. De ce acești jucători nu au avut aceeași atitudine cu Daum?"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (45)
996167393769427
Radu Marian  •  08 Septembrie 2018, 11:52

salut prostilor treziti-va moldova este romania sau moldovenii vorbesc o alta limba?

dakesis
dakesis  •  08 Septembrie 2018, 09:57

iau pasaport romanesc toti fomistii din Moldova, dar astuia nu avem cum sa ii dam? Cufnosc si eu o gloaba care are psasaport romanesc si este pro-Putin si denigreaza Romania pe unde apuca. Smecheri soldovenii astia, saracii, fac oricum, numai sa cada in picioare, nu conteaza altceva.

harry_porker
harry_porker  •  07 Septembrie 2018, 21:20
Postat de risc_mix pe 07 Septembrie 2018, 15:21

Totdeauna i-am destat pe proștii care se dau deștepți. Băăă, moldoveanul știe exact ce spune, tu bați câmpii. Căci dacă avea părinții români, sau s-ar fi născut în România, Postolachi ar fi putut primi cetățenie română în 24 ore. Era apt de joc pt România acum. Naturalizarea este o utopie, ca să nu zic o idioțenie, se poate face peste 8-10 ani. Păi cine mai are nevoie de âsta peste 10 ani? Înainte de a te băga singur în seamă, ar fi bine să mai pui mâna să citești, să fii și tu mai bine informat. Asta ar fi bine pt tine, n-ai mai fi penibil, n-ai mai emite atâtea ***

Se vede ca esti oltean, incapatanat in ignoranta ta, presa a scris pe 20 august ca acest jucator a primit cetatenia romana, asa ca ala care bate campii esti tu si cu moldoveanul ala.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează