FOTBAL  »  NATIONALA  »  KAZAHSTAN - ROMÂNIA 0-0

Scene scandaloase în avionul "naționalei"! "Pfaaa, să moară viața mea, cu cine vreau io să merg la Mondiale!" » Reacție vulgară a unui șef FRF: și-a jignit un angajat de față cu toată lumea

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 13 octombrie 2016 00:00

Reporterul Gazetei prezent în avionul naționalei povestește o scenă care s-a petrecut pe drumul dintre Erevan și Astana. 

În avionul care a adus naționala acasă i s-a făcut rău  nutriţionistului. Lumea era aţipită de oboseala drumurilor care veneau unul după altul. Un masor şi un magaziner s-au speriat: "Doctoreee! Să vină doctoru'!".

Medicul a apărut rapid, stewardesele s-au implicat şi ele. Omul a primit apă cu zahăr şi lămâie şi şi-a mai venit în fire. Zarva l-a adus în spatele avionului pe Gabriel Bodescu. Secretar general adjunct, Bodescu apare rar, doar în sensul că nu apare des la TV. A fost primul din "top management" care s-a apropiat de nutriţionistul întins între scaune. Şi a văzut feliile de lămâie: "Daţi-i o «lamuie» repede, să-şi revină!".

N-a fost de ajuns. "Pfaaa, să moară viaţa mea, cu cine vreau io să merg la Mondiale! Doctore, lasă-l, mă, că luăm altu'! Lasă-l, luăm altu'!". Nutriţionistul şi-a revenit treptat. Alb la faţă când s-a ridicat, şi-a venit în fire până la urmă. Bodescu a continuat să repete că ia altul, încântat de replică.

Detalii despre momentul petrecut în avion și alte informații din culisele naționalei puteți afla din ediția tipărită și din cea digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (44)
1650053691908998
Milos Ratulea  •  13 Octombrie 2016, 18:02

*** ! Sa ma scuze domni ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10209657076644779
Bulzan Olimpiu  •  13 Octombrie 2016, 16:38

Daca e real dialogul si replicile suburbane ale individului se impune demisia. Sau demiterea lui. E vorba de nationala Romaniniei si se impune un anumit nivel.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  13 Octombrie 2016, 15:18

Eu cand l-am văzut prima dată de la distanță am crezut că e ...Caramarin ! Dacă a făcut afirmațiile aste în public trebuie să își ceară scuze tot public ! Ce o fi simțit familia acelui om când individul ăsta care habar nu am cine poate fi și ce tangența a avut cu fotbalul, în afară de televizor, a citit aceste fraze ??!!!

Vezi toate comentariile (44)
Comentează