FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Schimb aprins de replici pe tema Burleanu între doi foști atacanți ai "naționalei": "Sunteți voi prea sensibili"

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 martie 2018 16:34

Viorel Moldovan și Ciprian Marica au avut schimb dur de replici pe tema alegerilor pentru președinția FRF, care vor avea loc pe 18 aprilie.

Ciprian Marica l-a criticat dur pe actualul președinte, Răzvan Burleanu, în direct pe TV Telekom Sport, în timp ce Viorel Moldovan l-a apărat și a spus că lumea exagerează când îl atacă mereu pe Burleanu și că oricine ar fi președinte la FRF, tot nu va fi liniște.

Ciprian Marica: Atât timp cât Răzvan Burleanu va fi la Federaţie, e clar că nu va fi linişte şi nu va putea fi performanţă!

Viorel Moldovan: De ce atât timp cât va fi Burleanu preşedintele FRF nu va fi linişte în fotbalul românesc?! De ce, Ciprian, nu ai făcut afirmaţia asta când era Mircea Sandu preşedinte? Mi se pare că toată lumea e chitită pe Răzvan Burleanu și spune că el e cancerul fotbalului românesc în momentul de faţă.

Ciprian Marica: Este omul care s-a dezis de toată istoria fotbalului românesc şi a jignit foştii mari fotbalişti.

Viorel Moldovan: Nu m-am simţit lezat şi nu m-am simţit afectat de absolut nicio declaraţie a lui Burleanu. Nu ştiu, înseamnă că sunteţi prea sensibili, pe cuvânt!

Ciprian Marica: Stai puţin, nu era vorba şi de tine? Tu faci ceva în fotbal în momentul de faţă? Eşti şomer!

Viorel Moldovan: Nu. Sunt şomer. Am avut posibilitatea să mă duc la Federaţie. Am fost ofertat să fac parte din Comisia Tehnică, dar am refuzat. Nu mai sunt atât de sensibil cum eram şi cum sunt alţii.

Ciprian Marica: A venit cu nişte oameni total nepregătiţi. A greşit, echipa naţională n-a jucat nimic, a pus un antrenor cu Daum. România a pierdut bani şi a avut cea mai slabă clasare din istorie.

Viorel Moldovan: Sunt curios şi eu să văd ce va fi. Să vină Ionuţ Lupescu şi să vedem dacă va fi linişte în fotbalul ăsta românesc. Eu spun că nu va fi niciodată.

Viorel Moldovan a lucrat la FRF în mandatul lui Răzvan Burleanu, în 2016, fiind secundul selecționerului Anghel Iordănescu.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
485809194904413
Costel Tudor  •  26 Martie 2018, 12:28

Ce are *** cu PREFECTURA , ce daca sunt dinamovisti , NU le este foame ??? Ce daca cei doi BECALI sunt la puscarie , CLANUL lucreaza iar jiji PUSCARIASUL este cel mai interesat !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rikiriki365
rikiriki365  •  26 Martie 2018, 08:53

dezvoltarea sectorului juvenil este primordial. daca Burleanu nu a facut nimic , sa plece. daca Lupescu nu face nimic, sa plece. de sifonat , vor sifona toti din banii publici. Hagi in naivitatea lui este singurul care bagat foarte multi bani in fotbal, inteligenta nu inseamna sa vorbesti elocvent, ci sa intelegi usor si sa rezolvi problemele, odata ce te-ai confruntat cu ele . Hagi are trufie, are multe metehne, dar are un suflet mare si este dedicat acestui sport, cu toate intrigile care i se atribuie, aruncate in mediul online de niste oameni indoielnici.

itrobert
itrobert  •  26 Martie 2018, 05:52

"Sensibilitatea" despre care se vorbeste aici este direct proportionala cu distanta in timp de la ultimii bani seriosi castigati... Restul sunt povesti!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează