FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Scoțienii știu când s-a infectat Ianis Hagi cu coronavirus » Fotbalistul lui Rangers ratează meciul cu Macedonia de Nord

Ianis Hagi
Foto: Imago
Ianis Hagi Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 septembrie 2021 09:55 / Actualizat miercuri, 08 septembrie 2021 11:05

Ianis Hagi ((22 de ani) are COVID-19 și ratează partida cu Macedonia. Presa din Scoția a analizat situația mijlocașului român.

  • Macedonia de Nord – România, meci din preliminariile CM 2022, se joacă miercuri, de la 21:45. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la ProTV.

După ce Federația a anunțat rezultatul testului RT-PCR efectuat de Ianis Hagi care afirmă că fotbalistul „naționalei” are Covid-19, presa din Scoția sugerează că Ianis a contractat virusul de la echipa de club, în urmă cu câteva săptămâni, când mai mulți jucători ai lui Rangers au fost infectați.

„O nouă lovitură pentru Rangers, starul Ianis Hagi a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Federația Română de Fotbal a confirmat informația. Este cel mai recent membru al clubului Rangers care se infectează cu COVID-19, după numărul mare de cazuri din ultimele zile. Totul a pornit înaintea meciului retur cu Alashkert, când au apărut primele cazuri”, scriu cei de la Scotish Sun.

Ce se întâmplă cu Ianis Hagi după ce a fost testat pozitiv

În mod normal, ar trebui să stea în Macedonia 10 zile, în carantină. Dar, din informațiile GSP, autoritățile de la Skopje permit plecarea fotbalistului, dacă acesta poate părăsi țara cu un mijloc de transport privat, fiind sportiv și pentru că se consideră a fi o situație excepțională.

„Astăzi, în jurul prânzului, Ianis Hagi a acuzat ușoare dureri de cap în cantonamentul naționalei de la Skopje. A efectuat un test rapid sub coordonarea staff-ului medical al naționalei iar rezultatul este pozitiv”, anunța FRF în dimineața zilei de marți.

Ceilalți trei „suspecți”, pot evolua în Macedonia

Cei trei fotbaliști care intraseră în contact cu Hagi, Nedelcu, Marin și Cicâldău au fost nevoiți să efectueze și ei teste PCR și nu au putut să efectueze antrenamentul oficial, dar au avut rezultate negative și vor fi disponibili pentru partida de la Skopje.

Cum ar putea arăta România cu Macedonia de Nord: Niță - Rațiu, Chiricheș, Nedelcearu, Camora - Cicâldău, Nedelcu, Stanciu - Cordea, Man, Sorescu

Citește alte știri despre echipa națională:

România lui Rădoi înfruntă coșmarul ex-iugoslav » Istoric horror pentru „tricolori”

Ilie Dumitrescu i-a făcut echipa de start lui Rădoi » Cum crede că trebuie să arate ofensiva

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
694663087795468
Cojo Ioan  •  08 Septembrie 2021, 13:48

si daca se vaccinau tot luau covid,treaba este ca Hagi a dat un tricou dupa meci si daca e tricoul de joc,acel copil ar trebui testat,speram sa castigam sa avem o sansa

dorelus
dorelus  •  08 Septembrie 2021, 12:40
Postat de magic4ever pe 08 Septembrie 2021, 12:24

Meciul trecut desi a fost rezerva, Hagi a dat pasa de gol...tu te uiti la meciuri sau vorbesti aiurea?

Eu nu stiu care dintre noi doi se uita la meciuri,dara meciul trecut(cum bine spui)a fost titular si,este adevarat ,a dat o centrare din care a iesit gol,mi se pare putin pentru o vedeta(este tratat ca si o vedeta pe asta fituica de sport)a unei echipe nationale mai ales tinand cont de valoarea adversarului. doamne ajuta

dora
dora  •  08 Septembrie 2021, 12:23
Postat de dorelus pe 08 Septembrie 2021, 11:54

oricul,,rata meciul de asta seara,,puteti a ne spune ce-l recomanda pe,tru meciul din seara asta?meciul slab facut duminica trecuta? SAU NUMELE ...

Nu este o mare pierdere. Oricum era rezerva, ca in Islanda. Apropo, baietii astia fotbalisti nu s-au vaccinat anticovid ?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează