FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U19

Screciu vrea să ducă naționala U19 la Europene: "Acesta e obiectivul nostru"

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 septembrie 2018 14:07

Vladimir Screciu, mijlocașul de 18 ani ajuns de la CSU Craiova la Genk în schimbul a două milioane de euro, are mare încredere în naționala U19 a României unde a fost convocat de selecționerul Daniel Oprescu pentru amicalele cu Cipru de pe 8 și 10 septembrie.

"Suntem conștienți că ne așteaptă meciuri grele și le luăm pas cu pas. Cipru nu mai este echipa de acum mulți ani, au avansat foarte mult. Pornim la drum cu gândul să ne calificăm la turneul final european, acesta este obiectivul nostru. Suntem încrezători, grupa este accesibilă", a declarat Vladimir Screciu.

"Mi se potrivește mult noua echipă... am fost accidentat 3 săptămâni, dar acum sunt bine, am făcut recuperare bună, abia aștept să joc. M-am adaptat foarte bine, am fost primit excelent de colegi, de staff, chiar mi-am făcut prieteni și petrec toată ziua cu ei. E puțin mai greu de unul singur printre străini, dar m-am acomodat. Familia îmi lipsește cel mai mult acolo, abia aștept să-i iau în brațe când vin acasă" Vladimir Screciu

Pentru puștii din naționala U19 urmează o perioadă încărcată de meciuri. Primele sunt amicale, contra Ciprului, apoi vine Suedia, iar la mijlocul lui noiembrie încep jocurile oficiale. România va face parte din Grupa 13 alături de Bulgaria, Grecia și Gibraltar, la turneul de calificare găzduit de Bulgaria.

Citește și: Scandal la nivel înalt! Moldovenii spun că puștiul-minune de la PSG nu poate juca pentru România: "Nicio șansă!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează