FOTBAL  »  NATIONALA  »  MESAJ

Scrisoarea lui Gheorghe Hagi pentru Anghel Iordănescu: îi cere să-l demaşte pe "impostorul" din FRF care l-a umilit pe Ianis!

Articol de GSP - Publicat luni, 30 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 30 martie 2015 12:56

Gheorghe Hagi, antrenorul şi finanţatorul echipei Viitorul, a transmis în această dimineaţă o scrisoare de două pagini selecţionerului echipei naţionale de fotbal, Anghel Iordănescu, cel care este şi preşedintele Comisiei Tehnice al FRF.
Hagi a criticat atitudinea directorului pentru dezoltare sportivă din cadrul FRF, Zoltan Kovacs, care i-a jignit pe "tricolori". Detalii: Ianis Hagi a fost umilit în public: "Bă băieţelule, tu eşti un nimeni!".

"Cum s-au simţit aceşti copii de 17 ani cînd colegii şi antrenorii lor îi priveau în momentul în care erau jigniţi şi umiliţi de către domnul Kovacs? Cum credeţi că s-au simţit, domnule Anghel Iordănescu, ceilalţi jucători ai naţionalei U17 şi ce încredere să mai aibă în momentul în care liderii lor au fost făcuţi zero sau nimicuri? După o discuţie avută cu fiul meu, în momentul întoarcerii din Anglia, am stabilit de comun acord că are nevoie de o perioadă pentru a reflecta la tot ce s-a întîmplat în ultimele două luni la naţionala U17, urmînd ca ulterior să ia o decizie", scrie în scrisoarea care a ajuns la Iordănescu în această dimineaţă, la sediul FRF.

"Totodată, domnule Anghel Iordănescu, vă rog să spuneţi tuturor iubitorilor fotbalului dacă domnul Kovacs se află printre cei care au contribuit la revirimentul fotbalului belgian din ultimii 10 ani, aşa cum a susţinut domnia sa în momentul în care a primit această funcţie în FRF? Eu ştiu din discuţia avută cu dumneavoastră că, după lecturarea cărţii lui Michel Sablon (directorul tehnic al Federaţiei Belgiene de Fotbal şi coordonatorul întregului proiect tehnic pe baza căruia s-a dezvoltat fotbalul belgian) aţi constatat că "specialistul" Kovacs nu se află printre conducătorii / membrii / voluntarii, enumeraţi de autor. Dacă este adevărat ceea ce mi-aţi comunicat înseamnă că domnul Kovacs ne-a minţit şi în această situaţie trebuie să-şi prezinte demisia de onoare", mai scrie Hagi.

Site-ul nostru redă în totalitate scrisoarea "Regelui" către selecţioner:

656964-comunicat-de-presa-g.hagi-page-1.jpg

656965-comunicat-de-presa-g.hagi-page-2.jpg

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (183)
itrobert
itrobert  •  31 Martie 2015, 09:02
Postat de malmo pe 30 Martie 2015, 22:11

Privesc la comentarii si nu pot decit sa constat cit de inapoiati sunt romanii din Romania Parca ma intorc IN TIMP in" epoca de aur"... Romanii demonstreaza ca nu au ratiune! Toti se reped la "gitul" tatalui cind de fapt este vorba de o trauma la care a fost supus un adolescent (indiferent de valoare si de nume) Acel parinte cum e si firesc reclama ascest lucru. Care e atitudinea majoritatii celor care posteaza pe aceasta tema? Se degradeaza moral pe ei insusi. Si atunci de unde pretentii de europeni civilizati?

Prietene, sportul de performanta se face in trei feluri: 1.) Cu burta goala (Cand ai face orice pentru a te afirma) 2.) Cu foarte multi bani (Deschizand apetitul subiectului pentru o viata prospera) 3.) Impins de la spate (Atunci cand ai un tatic cu bani, iti pasa mai mult NU de cariera si orice ai face stii ca esti asigurat pe viata) Daca tu crezi ca ce spun eu aici sunt "comunisme", OK, treaba ta. In orice caz cred ca se subintelege din care categorie face parte micul geniu fotbalistic :). As vrea sa mai stii ca motivatia unei beizadele nu vine cu vorba buna, nici in Romania nici in America. Rezultatele vin cu munca, cu umilinte si nu e nimic "comunistic' in asta.

pardafian
pardafian  •  31 Martie 2015, 03:05
Postat de 1745flo pe 30 Martie 2015, 23:33

Ce paracios si Hagi asta!:))) S-a dus sa-l dea in gat pe Kovacs tocmai sus, la generalul "Cashcheta"! Poate ptr ca e analfabet ca si el!:)))) De ce nu i-a trimis scrisoarea unei persoane pertinente din frf???

taci dreq de copil

1745flo
1745flo  •  30 Martie 2015, 23:33

Ce paracios si Hagi asta!:))) S-a dus sa-l dea in gat pe Kovacs tocmai sus, la generalul "Cashcheta"! Poate ptr ca e analfabet ca si el!:)))) De ce nu i-a trimis scrisoarea unei persoane pertinente din frf???

Vezi toate comentariile (183)
Comentează