FOTBAL  »  NATIONALA  »  NATIONALA U17

EXCLUSIV Ianis Hagi a fost umilit în public: "Bă băieţelule, tu eşti un nimeni!" :O » "Regele" este foarte nervos

Articol de , - Publicat miercuri, 25 martie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 25 martie 2015 15:36

Naţionala României U17 pregătită de Bogdan Vintilă se află în Anglia pentru Turul de Elită şi a pierdut primele două meciuri, 0-3 cu Slovenia şi 0-2 cu Norvegia.

Văzut ca o mare speranţă a fotbalului românesc, Ianis Hagi nu a jucat decît 15 minute în al doilea meci al tricolorilor.

Gazeta a scris azi că Ianis a fost scos din echipă din cauza formei slabe, dar şi a unui comportament neadecvat constatat de cei din staff. Articolul integral poate fi citit AICI

În plus, surse autorizate precizează că înainte de începerea turneului puştiul lui Hagi ar fi fost contrat puternic de Zoltan Kovacs, directorul pentru dezvoltare sportivă din cadrul FRF, într-o discuţie pe care acesta ar fi avut-o cu jucătorii.

"Bă băieţelule, tu eşti un nimeni! Eşti un zero barat! Să nu aveţi nici o pretenţie", i-ar fi spus Kovacs lui Hagi jr.

Gică Hagi ar fi aflat abia ieri de incidentul cu fiul său şi este foarte nervos că Ianis a fost jignit de faţă cu toată echipă. "Regele" ar fi preferat că fiul său să fie criticat în privat.

Din informaţiile GSP.ro, Hagi aşteaptă ca echipa să se întoarcă în ţară pentru a avea o reacţie cu privire la incidentul în care a fost implicat Ianis.

Contact de GSP, Zoltan Kovacs a declarat:

"Am avut o discuţie cu jucătorii înainte de Turul de elită. I-am spus lui Ianis că nu este într-o formă bună şi că poate şi trebuie să joace mai bine.

Evident că el a fost nemulţumit, dar nici un jucător nu este fericit cînd i se spune că nu joacă bine. El este un copil şi este normal să aibă perioade mai slabe şi să nu fie constant. Pentru mine, el nu este Hagi, ci Ianis. Este un jucător talentat şi ştiu că poate evolua mai bine. Aceşti jucători sînt precum copiii mei şi uneori trebuie să fii puţin mai dur, ca un tată.

Le-am spus băieţilor că pînă acum am jucat cu echipe mai slabe, dar la acest turneu vom întîlni echipe puternice. Noi am început un proces foarte lung şi dificil. Avem mult de muncă cu toate naţionalele. Este foarte greu pentru aceşti jucători, din cauza situaţiei fotbalului românesc. În alte ţări există campionate pentru fiecare categorie de vîrstă şi se investesc foarte mulţi bani", a spus Kovacs.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (136)
nicktns
nicktns  •  27 Martie 2015, 12:23

In momentul de fata Ianis chiar este un nimeni d.p.d.v. spotiv si va fi un nimeni daca va fi tinut in brate. Inca nu a demonstat nimic si daca e "geniu" la tineret e apa de ploaie daca nu va fi "geniu" si la seniori. Gica greseste daca va intra inconflict cu F.R.F. Cati antrenori nu l-au jignit pe Gica, dar "un sut in cur e un pas inainte", iar "un pupic in cur nu te face mai curat". Capul sus Ianis si demonstreaza-le! Vrem fapte nu cuvinte!

goghe
goghe  •  27 Martie 2015, 11:11
Postat de ionkono pe 26 Martie 2015, 14:16

Nu conteaza cine ar f i fost copilul.Gandesc ca un parinte si consider ca nu asa trebuia vorbit.Acesti,,domni'' sunt in primul rand (si) pedagogi !!!

Du-te ba cu "politica corecta" de aici! Copilul trebuia educat de ta-su sa nu aibe fite!

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  27 Martie 2015, 08:16

Decebal Radulescu ...este unul dintre cei mai putini credibili jurnalisti ...cine stie ce i a zis ungurul lui Ianis ....care oricum nu avea ce sa caute in lot ...

Vezi toate comentariile (136)
Comentează