FOTBAL  »  NATIONALA  »  LITUANIA - ROMÂNIA, 6 IUNIE, ORA 21:00 , TVR 1

Secundul lui Couceiro avertizează: "România se va prezenta mai bine acum. Piţurcă nu ajuta suficient echipa"

Articol de GSP - Publicat joi, 04 iunie 2009 00:00

Asistentul lui Jose Couceiro la reprezentativa Lituaniei, Saulius Širmelis, avertizează asupra forţei reprezentativei României înaintea duelului direct dintre cele două reprezentative şi spune că schimbările survenite pe banca tehnică a "tricolorilor" au făcut din naţională un adversar mult mai periculos decît în era Piţurcă.

"Băieţii sînt prieteni între ei, au jucat bine pînă acum în preliminarii şi vor da totul contra României. Atmosfera în lot e foarte bună, toată lumea e concentrată şi se gîndeşte cum poate să fie în folosul grupului. Ştim că antrenorul lot s-a schimbat, iar acesta nu poate să fie decât un dezavantaj pentru Lituania.

Piţurcă nu a avut rezultate foarte bune şi eram conştienţi că poate fi demis. Probabil că metodele lui nu au ajutat echipa să se exprime la potenţial maxim. Situaţia e complet diferită acum, de obicei atunci cînd se schimbă antrenorul moralul e la un nivel foarte înalt. Aşadar, cred că România se va prezenta mai bine de acestă dată", a spus Širmelis.

Playtech: BREAKING: Simonei Halep i s-a făcut rău în timpul partidei cu Varvara Gracheva. Ce se întâmplă cu ea


Comentarii (1)
 •  04 Iunie 2009, 15:58

am ajuns de rasul curcilor. sa spuna antrenorul Lituaniei ca poate ne vom prezenta mai bine acum....sper ca lucescu sa aiba rezultate , sa vorbeasca de noi franta, anglia, italia nu lituania, feroe...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează