FOTBAL  »  NATIONALA  »  AMICAL TURCIA B - ROMÂNIA B

Selecţionerul caută soluţii

Articol de - Publicat miercuri, 12 martie 2008 00:00

Victor Piţurcă a acceptat ca România B să dispute pe 25 martie o partidă amicală cu selecţionata secundă a Turciei, cu o zi mai devreme decît întîlnirea cu Rusia

FRF a răspuns pozitiv invitaţiei din partea federaţiei Tuciei de a disputa o partidă amicală, la nivelul selecţionatelor B, pe 25 martie, la Kocaeli. Selecţionerul Victor Piţurcă este în căutare de soluţii pentru prima reprezentativă, în eventualitatea că unii jucători s-ar putea accidenta înaintea turneului final european. Mai ales în condiţiile în care cîţiva fotbalişti, precum Mutu, Chivu şi Codrea, au suferit accidentări serioase.

Iovan va fi "principal"
"Federaţia va achita costul deplasării. Fiindcă meciul cu turcii este progrmat cu doar o zi mai devreme decît întîlnirea amicală cu Rusia, de la Bucureşti, la nivel de prime reprezentative, «naţionala» B va fi condusă de Ştefan Iovan", a precizat Florin Prunea.

În Turcia va pleca un lot de 18 jucători. Printre ei se vor regăsi fotbalişti aflaţi de mai multă vreme în atenţia selecţionerului, dar şi unii care au mai cochetat cu lotul în preliminarii. În plus, vor fi convocaţi cei care au revenit după perioade mai lungi de inactivitate, cauzate de accidentări, precum Rădoi, Ghionea, Pleşan sau Zicu. Partida se va disputa pe stadionul Ismet Paşa, din Kocaeli, de la ora 20:00.

Posibilii jucători pentru partida cu Turcia B
Popa, Bornescu - portari, Săpunaru, Panin, M. Constantin, Moţi, Ghionea, M. Rădoi, Pulhac, Neşu - fundaşi, Szekely, Trică, Pleşan, Mărgăritescu, C. Lazăr, Ad. Cristea, Zicu - mijlocaşi, Fl. Bratu, E. Jula, Fl. Costea, Goga - atacanţi.

STRANIERII PENTRU MECIUL CU RUSIA
Victor Piţurcă a anunţat “stranierii” pentru testul cu Rusia, din 26 martie, de pe stadionul Ghencea. Aceştia sînt: Contra, Ogăraru, Tamaş, Şt. Radu, Raţ, Chivu, Fl. Petre, Cociş, M. Niculae, D. Niculae şi Marica. Situaţia lui Chivu va fi lămurită zilele următoare, în funcţie de starea lui de sănătate. În cazul în care căpitanul nu va fi apt, Piţurcă nu se va putea baza în partida cu ruşii pe nici unul dintre jucătorii care au alcătuit linia de mijloc în meciul decisiv cu Olanda din preliminarii (1-0 pentru România), deoarece Ov.Petre este suspendat, iar Codrea accidentat.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (5)
 •  12 Martie 2008, 12:11

unde sint..patrascu,tibi ghioane...?macar ptr meciul cu turcia..

 •  12 Martie 2008, 11:09

da...suspendarile se contabilizeaza si in amicale! Daca in ultima partida dinainte de EURO cu Muntenegru cineva este eliminat, acela nu va juca cel putin prima partida cu Franta sau chiar nici o partida (depinde de duritatea faultului/gestului si de sanctiunea data de UEFA).

 •  12 Martie 2008, 02:57

poti fi suspendat si pentru amicale?..

Vezi toate comentariile (5)
Comentează