FOTBAL  »  NATIONALA  »  ARENA NATIONALA

Semnal de alarmă de la UEFA: "E penibil, ridicol ce se întâmplă cu Arena Naţională"

Articol de GSP - Publicat marti, 01 martie 2016 17:50

Șeful Comisiei Tehnice a UEFA, Ionuț Lupescu, a criticat vehement autoritățile române în ceea ce privește decizia de a menține închisă Arena Națională.

"Penibil, ridicol, incredibil ce se întâmplă cu Arena Națională! ISU își bate joc cu pretenții absurde. Să mă ierte Dumnezeu, dar a confunda un stadion cu un club de noapte este o mare greșeală.

Patru ani au fost milioane de spectatori pe Arena Națională, spectatori care ar trebui să dea ISU, sau Primăria, sau FRF, sau LPF, sau pe cine mai știu eu în judecată pentru că le-au periclitat siguranța, nu?

Sper că nu ni se va lua organizarea meciurilor de la EURO 2020, ar fi o mare rușine pentru toate forurile noastre de conducere, de la FRF la guvern", a declarat oficialul UEFA, conform Fanatik.

Capitala a fost desemnată să organizeze patru meciuri la Campionatul European din 2020: trei din faza grupelor și un o partidă din "optimi".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
1719637618271170
Jean Cotee  •  01 Martie 2016, 22:04

Cat ar costa Cluj Arena sa scape de emotiili unui astfel de meci... http://catcostaclujul.ro/cat-ar-costa-cluj-arena-sa-scape-de-emotiile-unui-meci-gen-spania-romania/

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  01 Martie 2016, 21:31

ALO, Bucurestenilor, fortati deschiderea Stadionului, la primarie!

crimson.veritas
crimson.veritas  •  01 Martie 2016, 21:17

Si mai este un aspect aici ... cluburile profesioniste nu au unde sa joace ... joaca in ligheane comuniste ... daca sunt norocoase la mila ministerelor care le au fraudulos in administratie (desi stadioanele sunt primele care trebuiau retrocedate ... primariilor sau cluburilor) ... si noi construim un stadion grandoman pentru echipa nationala ... care joaca vreo 6 meciuri oficiale pe an si 3-4 amicale! Asa este corect? Cluburile sponsorizeaza nationala / federatia ... cu jucatori, cu fani, cu BANI ... ce face federatia si autoritatile pentru sprijinirea fotbalului profesionist ... pentru TVA-ul ala care-l incaseaza pe orice tranzactie de jucator ... pentru impozitele si taxele pe salarile jucatorilor? Nu vedeti ca este o mentalitate gresita ... si specifica tarilor fost-comuniste ... care au ramas datoare mentalitatilor securiste ... producatorul autohton roman ... traieste intr-un regim de sclavagism ... indiferent ce anume produce ... in cazul nostru ... jucatori, bani, imagine, divertisment! Degeaba il schimbati pe Sandu cu basistul Burleanu ... securist cosmetizat si adaptat la facebook ... mentalitatea este aceeasi ... primitiva! ...:))

Vezi toate comentariile (22)
Comentează