FOTBAL  »  NATIONALA  »  SERBIA - ROMÂNIA 2-2

SERBIA - ROMÂNIA 2-2 // Ce a spus Drăguș după debutul la naționala României: "În dimineața meciului am aflat că voi juca"

Articol de GSP - Publicat marti, 11 septembrie 2018 00:22

Atacantul Denis Drăguș, 19 ani, a vorbit despre debutul său la echipa națională a României și despre meciul cu Serbia, 2-2, din Liga Națiunilor.

"Îi mulțumesc lui Mister pentru că mi-a dat ocazia de a debuta. Azi dimineață am aflat de la el că voi fi titular. Am fost puțin emoționat, dar m-am gândit că e doar un meci de fotbal.

Încă nu am apucat să vorbesc cu domnul Hagi, dar știu că se bucură pentru noi, mai ales că el ne-a dat încredere. Îi mulțumesc pentru cuvintele frumoase. 

Meciul a avut un ritm ridicat, nivelul a fost mare. Mă bucur că am jucat de la egal la egal cu Serbia. Mister Contra mi-a dat încredere, mi-a spus să am curaj și să fac ce știu. 

A fost un vis să debutez pentru națională. Sper să îl trăiesc în continuare și să mai joc la națională", a declarat Denis Drăguș la ProTV.

Citește și: Drăguș, al 13-lea jucător debutat de Contra într-un an » Atacantul este al 12-lea fotbalist de la Viitorul care ajunge la națională

Citește și: Impresiile lui Panduru după debutul lui Drăguș la națională: "N-a făcut nimic concret! În acea parte e puțin șchiop"

CLASAMENT

clipboard01

CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  11 Septembrie 2018, 08:24

bravo pustiule ,tini-o tot asa

Vezi toate comentariile (1)
Comentează