FOTBAL  »  NATIONALA  »  SERBIA - ROMÂNIA, LUNI, 21:45, PRO TV, GSP.RO

SERBIA - ROMÂNIA // GALERIE FOTO "Naționala" cu zâmbetul pe buze » Contra a condus antrenamentul oficial supravegheat de Sânmărtean

Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor +18   FOTO
Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de , - Publicat duminica, 09 septembrie 2018 22:13

Naționala României a efectuat în această seară antrenamentul oficial înaintea partidei de luni din Liga Națiunilor cu Serbia, de la ora 21:45. 

Atmosfera de la ședința de pregătire de pe stadionul lui Partizan a fost destinsă, jucătorii, dar și selecționerul Cosmin Contra fiind deseori cu zâmbetul pe buze.

Presiune n-a fost nici pe Constantin Budescu, omul responsabil atât cu buna dispoziție cât și cu jongleriile. La antrenament au venit și Lucian Sânmărtean, noul manager general al loturilor de juniori ale României, dar și președintele FRF, Răzvan Burleanu. Printre foștii internaționali  prezenți s-au numărat Jean Vlădoiu și Miodrag Belodedici.

CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

Citește și: Serbia - România // Corespondență GSP din Belgrad » Contra i-a răspuns în premieră lui Cornel Dinu după atac: "A revenit negativismul"

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (8)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  10 Septembrie 2018, 11:35

Aceeași veșnică hlizeală din pregătiri, urmată de scuzele, acuzele și datul din umeri de după meci.

116318208879996
Costica Costica  •  10 Septembrie 2018, 10:46

toata nationala e un fas lung si prelung veti pierde negresit pe pariu hu

marius.bxl
marius.bxl  •  10 Septembrie 2018, 08:43

Stoichita pe cand era invitat la tvr pentru a analiza meciurile de la CM din rusia ,a spus ca nu vom avea probleme cu sarbi.vedem diseara cat de specialist este lingaul

Vezi toate comentariile (8)
Comentează