FOTBAL  »  NATIONALA  »  SERBIA - ROMÂNIA, AZI, 21:45, PRO TV, GSP.RO

SERBIA - ROMÂNIA // Nu va fi infern! » Atmosfera de la casele de bilete cu două ore înainte de meci + prețurile tichetelor

Articol de - Publicat luni, 10 septembrie 2018 20:07

După 0-0 în primul meci cu Muntenegru, România se duelează în această seară cu Serbia, la Belgrad, de la ora 21:45, în al doilea meci din Liga Națiunilor. Partida va fi liveTEXT&FOTO pe GSP.ro și în direct la Pro TV. 

"Tricolorii" nu vor juca într-o atmosferă incendiară, așa cum se întâmplă în mod obișnuit la meciurile Serbiei de pe teren propriu. 

Cu aproximativ două ore înainte de startul meciului, nu multă lume se înghesuia la casele de bilete din jurul stadionului din Belgrad. Conform ultimelor estimări, la meci nu vor fi prezenți mai mult de 15.000 de fani. 

Prețurile tichetelor pleacă de la 12 lei și ajung până la 30 de lei, adică între 300 și 800 de dinari. 300 de dinari costă un bilet la peluze, 600 la Tribuna a II-a și 800 la Tribuna 1. 

Martinovic a anticipat

În interviul acordat de Novak Martinovic pentru GSP, sârbul spera la o asistență de 20.000 de spectatori, lucru care nu se va întâmpla însă mai mult ca sigur. 

"Simt că lumea nu e interesată de meci. Mi-aș dori să văd măcar 20.000 de oameni în tribune, dar nu cred că vor fi" Novak Martinovic

Relație tensionată selecționer - suporteri

Fanii nu sunt deloc pe aceeași lungime de undă cu selecționerul Mladen Krstajic, care îi reproșează constant modul în care se face selecția.

Presa de la Belgrad susține că această stare de lucruri a dus și la răcirea relației cu suporterii echipei naționale. Care, pe diverse canale de socializare, îndeamnă la boicotarea partidei cu România.

"Numai să nu se implice politicul și să aducă oamenii cu autocare la meci. S-a mai întâmplat asta, nu ar fi prima dată", spun surse din presa de la Belgrad.

Vezi și: FOTO Corespondență GSP din Belgrad » Cum se relaxează "tricolorii" în ziua meciului cu Serbia

02 03

ETAPA URMĂTOARE (11 octombrie): Lituania - ROMÂNIA, Muntenegru - Serbia.

CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează