FOTBAL  »  NATIONALA  »  SERBIA - ROMÂNIA, AZI, 21:45, PRO TV, GSP.RO

SERBIA - ROMÂNIA // FOTO Corespondență GSP din Belgrad » Cum se relaxează "tricolorii" în ziua meciului cu Serbia

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 10 septembrie 2018 12:51

După 0-0 în primul meci cu Muntenegru, România se duelează în această seară cu Serbia, la Belgrad, de la ora 21:45, în al doilea meci din Liga Națiunilor. Partida va fi liveTEXT&FOTO pe GSP.ro și în direct la Pro TV. 

După ce aseară au efectuat antrenamentul oficial, "tricolorii" s-au plimbat în această dimineață prin centrul Belgradului, pe aleea pietonală și în parcul Kalemegdan. 

Câțiva dintre jucători au ales să se relaxeze la terase, în timp ce alți elevi ai lui Contra s-au destins  în mall, unde au efectuat o scurtă sesiune de shopping. 

24 de grade
Celsius sunt acum în capitala Serbiei

Vezi și:  Serbia e coșmarul nostru! Topul dezastrelor trăite de naționalele României: înfrângeri umilitoare și petreceri cu alcool și interlopi

02 03

ETAPA URMĂTOARE (11 octombrie): Lituania - ROMÂNIA, Muntenegru - Serbia.

CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
holland
holland  •  10 Septembrie 2018, 15:07

Tucudean ala in atac ...e piesa de rezistenta. Bonus: Sapunaru + Balasa in centru apararii. Mare antrenor Contra asta. Si cand te gandesti ca pe Daum l-au dat afara pentru mai putin ...

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  10 Septembrie 2018, 14:45

aveati timp sa va relaxati la joc

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close