FOTBAL  »  NATIONALA  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Sergiu Hanca, dezvăluiri despre exercițiul controversat implementat de Daum: „Am găsit o funie și am încercat să tragem autocarul”

Christoph Daum a rezistat doar 14 luni pe banca primei reprezentative
Christoph Daum a rezistat doar 14 luni pe banca primei reprezentative

Articol de GSP - Publicat luni, 27 mai 2019 14:31

Sergiu Hanca, 27 de ani, fotbalistul lui KS Cracovia, a vorbit despre controversatul exercițiu pe care fostul selecționer Christoph Daum, 65 de ani, l-a implementat la echipa națională. Neamțul i-a pus la un moment dat pe jucători să tragă autocarul echipei cu o funie. 

 

„Daum i-a spus lui Dragoș Grigore să-și aleagă 3 colegi și să iasă afară să împingem autocarul. Eu, Săpunaru și Moți am coborât, am găsit o funie și am încercat să tragem autocarul. Normal că n-am reușit.

Apoi am coborât toți și împreună am putut să tragem autocarul. Ideea era că nu poți să câștigi singur și că e vorba de grup. A încercat să facă ceva de mental coaching”, a spus Sergiu Hanca, la GSP Live. 

Numeroși jucători sau oameni de fotbal au criticat la acea vreme exercițiul adus de Daum la națională. Neamțul a pregătit naționala între vara șui 2016 și toamna lui 2o17, perioadă în care a ratat calificarea la Mondialul din Rusia. 

„Eu cred că nu a fost răbdare cu Daum. El e diferit față de antrenorii români. Valoare are, altfel nu câștiga campionate” Sergiu Hanca, despre Christoph Daum

4 meciuriare Sergiu Hanca la echipa națională. Fostul dinamovist a debutat sub comanda lui Daum

Vezi și: VIDEO EXCLUSIV Sergiu Hanca explică diferențele dintre fotbalul polonez și cel românesc: „Altfel mergi pe stadion acolo”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează