NATIONALA  ·  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Sergiu Hanca, dezvăluiri despre exercițiul controversat implementat de Daum: „Am găsit o funie și am încercat să tragem autocarul”

Christoph Daum a rezistat doar 14 luni pe banca primei reprezentative
Christoph Daum a rezistat doar 14 luni pe banca primei reprezentative

Articol de GSP - Publicat luni, 27 mai 2019 14:31

Sergiu Hanca, 27 de ani, fotbalistul lui KS Cracovia, a vorbit despre controversatul exercițiu pe care fostul selecționer Christoph Daum, 65 de ani, l-a implementat la echipa națională. Neamțul i-a pus la un moment dat pe jucători să tragă autocarul echipei cu o funie. 

 

„Daum i-a spus lui Dragoș Grigore să-și aleagă 3 colegi și să iasă afară să împingem autocarul. Eu, Săpunaru și Moți am coborât, am găsit o funie și am încercat să tragem autocarul. Normal că n-am reușit.

Apoi am coborât toți și împreună am putut să tragem autocarul. Ideea era că nu poți să câștigi singur și că e vorba de grup. A încercat să facă ceva de mental coaching”, a spus Sergiu Hanca, la GSP Live. 

Numeroși jucători sau oameni de fotbal au criticat la acea vreme exercițiul adus de Daum la națională. Neamțul a pregătit naționala între vara șui 2016 și toamna lui 2o17, perioadă în care a ratat calificarea la Mondialul din Rusia. 

„Eu cred că nu a fost răbdare cu Daum. El e diferit față de antrenorii români. Valoare are, altfel nu câștiga campionate” Sergiu Hanca, despre Christoph Daum

4 meciuriare Sergiu Hanca la echipa națională. Fostul dinamovist a debutat sub comanda lui Daum

Vezi și: VIDEO EXCLUSIV Sergiu Hanca explică diferențele dintre fotbalul polonez și cel românesc: „Altfel mergi pe stadion acolo”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Anunțul momentului despre Gregorian Bivolaru, liderul MISA. Multe cursante ar fi fost supuse unor obiceiuri șocante
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Fotbal, Liga 2
Turris Tg. Măgurele - FC Argeș
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Liga 1
Gaz Metan - Universitatea Craiova
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
23:00 Fotbal, La Liga
Atletico Madrid - Mallorca
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1