FOTBAL  »  NATIONALA  »  NAŢIONALA

"Sînt dezamăgit de Tamaş, va avea probleme şi la echipa de club" » Sandu l-a ironizat pe fotbalist

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 iunie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 01 iunie 2013 15:33

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat la finalul Adunării Generale a Federaţiei că este dezamăgit de gestul internaţionalului Gabriel Tamaş, care a spart uşa unui bloc şi că în opinia sa fotbalistul va avea probleme şi la echipa de club, West Bromwich Albion.

"Sînt dezamăgit de gestul lui, mai ales că în urmă cu două zile am avut o discuţie cu el, în care îmi povestea că fetiţa lui nu îl mai recunoaşte după perioada petrecută în cantonament şi uite acum ce a făcut. Sînt convins că va avea probleme şi la echipa de club, mai ales că am înţeles că i s-a dat interdicţie de a părăsi ţara pentru 30 de zile. Cei din Anglia deja au aflat, va avea probleme chiar dacă şi ăia de acolo se mai îmbată. Şi-a făcut-o singur", a spus Sandu.

Mircea Sandu a precizat că a trimis două persoane la circa de poliţie după ce Tamaş a fost dus acolo, însă acestea nu l-au văzut pe jucător. "Tamaş nu era în acel moment la echipa naţională, era în timpul lui liber. Eu am trimis doi oameni la circa de poliţie, dar nu au fost primiţi de comandant la o discuţie. Nu l-au văzut, s-au informat şi au plecat. Mai multe nu cunosc nici eu", a explicat preşedintele FRF.

La începutul Adunării Generale, Mircea Sandu a făcut o referire la jucătorul echipei naţionale, spunând: "Haideţi să începem. E dimineaţă s-a trezit pînă şi Tamaş".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
dumitruselena
dumitruselena  •  02 Iunie 2013, 10:52
Postat de mihaienache pe 02 Iunie 2013, 04:55

vorbea ala de nu a baut apa in viata lui si dormea cu capul pe mese la pescarus...marsh la puscarie nea mircea lasa-ne:))))

foarte frumos cine vorbeste .asta cind intra la bulau ?

mihaienache
mihaienache  •  02 Iunie 2013, 04:55

vorbea ala de nu a baut apa in viata lui si dormea cu capul pe mese la pescarus...marsh la puscarie nea mircea lasa-ne:))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează