FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONSTANȚA

GALERIE FOTO Soția lui Denis Drăguș a născut în apă, la Constanța. Fotbalistul a devenit tată a doua oară

Denis Drăguș
Denis Drăguș

Articol de - Publicat duminica, 15 octombrie 2023 13:42 / Actualizat duminica, 15 octombrie 2023 13:42

Denis Drăguș, în vârstă de 24 de ani, a aflat că a devenit tată pentru a doua oară, la numai câteva ore după meciul cu Belarus. Atacantul echipei naționale a primit o veste uriașă de la Vanessa, soția sa.

Este fericire mare pentru Denis Drăguș pe plan personal. Fotbalistul de la Gaziantep a devenit tată pentru a doua oară. Soția atacantului, Vanessa, a născut o fetiță perfect sănătoasă vineri, 13 octombrie, și a primit nota 10 la naștere. Micuța se numește Derya-Sarah și poartă un nume de origine turcă.

Vanessa Drăguș a născut în apă, la Constanța, la o clinică în care a avut mare încredere. Soția atacantului a mărturisit că nașterea a fost grea și foarte intensă, însă se bucură că bebelușul este bine.

„Dumnezeu că ne-a completat dragostea cu cele mai frumoase minuni!”

„Îngerașul nostru este aici, în sfârșit! Derya-Sarah… Când am ales acest nume, la începutul sarcinii, eram încă în Genova, ne plăcea așa mult cum suna Derya, iar Sarah a fost dorința surioarei ei, Gloria. Dumnezeu ne-a trimis apoi niște semne conturând încă o dată protecția și căldura pe care o pune asupra familiei noastre, asupra iubirii dintre noi și a construit o poveste divină în jurul acestui nume. Nu ne gândeam cu luni înainte, când l-am ales, că tati va ajunge să joace în Turcia, la o echipă așa minunată, când ea se va naște, numele ei fiind de origine turcă. De asemenea, nu ne gândeam că ea va alege să se nască la mare, cum s-a născut și sora ei, numele ei având ca semnificație chiar marea/oceanul. Derya=mare, Sarah=bucurie. Ea este marea noastră de bucurie!Tot incredibil a fost și locul nașterii, ales în ultimele două săptămâni de sarcină, Constanța, unde a început povestea de iubire dintre mami și tati. Copiii sunt mâinile cu care atingem cerul și astăzi mulțumim bunului Dumnezeu că ne-a completat dragostea cu cele mai frumoase minuni!❤️Am ales la Constanța, fiindcă aici am avut sprijinul unui înger, la cel mai minunat spital. Nașterea a fost intensă, grea, dar extrem de împlinitoare, în apă și cu multă căldură. Infinite mulțumiri!❤️ ”, a scris Vanessa Drăguș pe una dintre rețelele de socializare.

Denis Drăguș a fost titular, joi, în disputa Belarus – România, din runda cu numărul 7 a Grupei I din preliminariile Euro 2024. Atacantul lui Gaziantep a fost păstrat pe teren până în minutul 77. În această seară are loc meciul România - Andorra de la ora 21:45.

+37 FOTO

O participantă la „Insula Tentațiilor” îl dă în judecată pe un fost jucător la Real Madrid: „Să îmi dea banii, am sunat-o pe fosta lui”

GALERIE FOTO Transformare radicală » Miss România 2016 s-a apucat de fitness și a participat la primul ei concurs: „A fost o ambiție să îmi demonstrez că încă pot”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează