GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Transformare radicală » Miss România 2016 s-a apucat de fitness și a participat la primul ei concurs: „A fost o ambiție să îmi demonstrez că încă pot”

Transformare radicală pentru Ioana Filimon (în stânga). Foto: Instagram +21   FOTO
Transformare radicală pentru Ioana Filimon (în stânga). Foto: Instagram

Articol de - Publicat marti, 10 octombrie 2023 14:41 / Actualizat marti, 10 octombrie 2023 16:03

Ioana Filimon, în vârstă de 31 de ani, a câștigat Miss România 2016, concurs care a propulsat-o pe culmile succesului, căci a ajuns celebră la TV, unde a participat la mai multe show-uri de televiziune. Acum, ea a făcut o schimbare majoră în carieră.

„Sunt celebru, scoate-mă de aici”, „Ferma”, „Bravo, ai stil” sunt doar câteva dintre emisiunile unde Ioana Filimon a participat. Vedeta a studiat Ingineria și Protecția Mediului, însă a rămas fidelă pasiunii sale, modellingul, pe care îl practică încă din adolescență. 

FOTO. Ioana Filimon: „A fost o ambiție să îmi demonstrez că încă pot face ceea ce îmi propun”

+17 FOTO

Acum, ea s-a reorientat, fiind pasionată de fitness și a participat de curând la primul ei concurs, pentru care s-a pregătit intens timp de trei săptămâni. 

„Am fost recent la un concurs, iar pentru asta m-am pregătit trei săptămâni intensiv. A fost o decizie luată de pe o zi pe alta să particip la această competiție. A fost cumva o ambiție să îmi demonstrez că încă pot face ceea ce îmi propun.

Am avut o dietă foarte strictă. Am eliminat zahărul, am eliminat carbohidrații iar în ultimele patru zile nu am mâncat nimic cu sare, iar antrenamentele în sala de sport durau câte două – trei ore pe zi. Nu știu dacă vreau să continui pe acest domeniu”, a explicat ea pentru Click.

Și a continuat: „Momentan pot spune că sunt foarte epuizată. pentru că eu am încercat să fac în trei săptămâni ce fac alte persoane în trei luni de zile. Regimul alimentar și antrenamentele au fost stricte pentru că timpul era foarte scurt și trebuia să recuperez totul. 

În urma alimentației și a antrenamentelor dure nu am slăbit așa mult. Când m-am urcat pe cântar. slăbisem 3 kilograme, atât, dar în schimb am pus masă musculară destul de multă”.

Miss Fit Model - Locul 2

 Primul meu concurs de genul acesta și am vrut să împărtășesc aceste imagini cu voi NU pentru a-mi expune corpul, ci pentru ca în spatele acestor poze se află 3 săptămâni de antrenament intens a câte 2-3 ore pe zi. Voiam «sa mă laud» cu munca mea pentru ca doar eu știu cat de mult m-am chinuit sa ajung într-un timp așa de scurt la o forma potrivită de un concurs de Fitness. Sunt extrem de mândra de ceea ce am realizat și am vrut să-mi exprim recunoștința față de oamenii care m-au susținut pe parcursul transformării mele.

- Ioana Filimon, mesaj pe contul de Instagram

Ce operații estetice are Ioana Filimon

De-a lungul aparițiilor ei la TV, Ioana Filimon a fost apreciată de unii pentru felul în care arată, în timp ce alții au criticat-o, au spus că are prea multe operații estetice. La un moment dat, ea a răbufnit: 

„După ce am câștigat concursul de Miss, lumea a spus că a câștigat o fată operată. Nu e adevărat, am o singură operație estetică, cea de mărire de sâni. Lumea este răutăcioasă, nu mă crede. De obicei, femeile care sunt frumoase sunt percepute ca niște femei mai puțin inteligente, dar nu este adevărat. Sunt inteligentă, știu ce vreau de la viață și am venit să câștig”.

Citește și:

Imagini cu soția unuia dintre cei mai importanți sportivi ai momentului: „Te iubesc și tu ești numărul 1!”

Detaliul care l-a impresionat pe Pancu la Tavi Popescu: „E un lucru rar. Mircea Lucescu ne zicea mereu asta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
danglumetu
danglumetu  •  10 Octombrie 2023, 20:10

legatura cu sportul? a fost amanta vreunui sportiv?

gojgaru
gojgaru  •  10 Octombrie 2023, 17:06
Postat de supersx pe 10 Octombrie 2023, 16:14

Articol scris de maiestrul țepelin!

...din exil :)))

supersx
supersx  •  10 Octombrie 2023, 16:14

Articol scris de maiestrul țepelin!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează