SPORTURI  »  ALTELE  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Imagini cu soția unuia dintre cei mai importanți sportivi ai momentului: „Te iubesc și tu ești numărul 1!”

Ilia Topuria și soția lui Giorgina. Foto: Instagram +25   FOTO
Ilia Topuria și soția lui Giorgina. Foto: Instagram

Articol de - Publicat luni, 09 octombrie 2023 15:03 / Actualizat luni, 09 octombrie 2023 15:42

Ilia Topuria (26 de ani) e maestru în arte marțiale mixte și concurează în prezent în diviziile Lightweight și Featherweight ale UFC. Născut la Halle, în Germania. Luptătorul are dublă cetăţenie: georgiană și spaniolă. Dincolo de ring, sportivul e căsătorit cu Giorgina Uzcategui Badell, care impresionează prin frumusețea ei, dar și prin activitatea ei caritabilă. 

De la începutul carierei lui, în 2015, Ilia Topuria a devenit unul dintre cei mai importanți și de succes sportivi de arte marțiale mixte. Alături de el se află întotdeauna soția lui, Giorgina Uzcategui Badell, o cunoscută femeie de afaceri care nu ezită să îl susțină și să își laude partenerul, alături de care e stabilită în Alicante, Spania. 

FOTO. Soția lui Ilia Topuria impresionează prin frumusețea ei

+21 FOTO

Giorgina Uzcategui Badell este antreprenor la „Future & Energy”, o organizație responsabilă pentru furnizarea unei soluții durabile și pentru crearea unui viitor mai bun pentru societate. 

Împreună cu Ilia Topuria, ea își crește fiul, despre care luptătorul consideră că nu ar trebui să primească toate privilegiile, deoarece doresc ca acesta să fie capabil să obțină totul pe propriile forțe.

Pe rețelele sale de socializare, unde are aproape 40.000 de urmăritori, Giorgina își promovează și activitatea, dar arată mai ales imagini din plimbările și vacanțele cu Ilia Topuria, alături de care împărtășește și pasiunea pentru animale. 

FOTO. Giorgina, cel mai mare susținător al lui Ilia Topuria

+21 FOTO

Pe contul ei de Instagram, ea nu se ferește să facă și declarații despre soțul ei, pe care des îl admiră. „Marele dar de a avea pe cineva cu care să te ții de mână.... Pentru a râde, pentru a iubi, pentru a împărtăși fericirea, pentru a plânge, pentru a trece peste temeri sau pur și simplu pentru a merge prin viață. Te iubesc și tu ești numărul 1”, a scris Giorgina Uzcategui Badell în urmă cu ceva vreme, pentru a-și declara dragostea pentru Ilia Topuria.

Așadar, pe Instagram, Badell îmbină postările despre călătoriile cu Topuria și munca ei la „Future & Energy”. „Adevărata încredere înseamnă să știi cum să te descurci și cum să faci lucrurile. Îmi place să muncesc și îmi place încrederea pe care mi-o dă”, spunea ea în mediul online, în urmă cu câteva luni.

Citește și:

Detaliul care l-a impresionat pe Pancu la Tavi Popescu: „E un lucru rar. Mircea Lucescu ne zicea mereu asta”

Un fotbalist de la Rio Ave a pozat nud alături de iubita lui, iar imaginile au ajuns publice

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
Barabbas
Barabbas  •  09 Octombrie 2023, 22:59
Postat de aly311 pe 09 Octombrie 2023, 17:41

E bine ca avem 0 articole despre Diana Belbita , care s-a batut weekendul trecut in UFC, dar avem despre nevasta-sa lu Topuria.

Pe langa ca nu a spus nimic de Diana Belbita, nici macar un articol ok despre Topuria, gen spune ca o sa se lupte pentru centura urmatoarea lupta, tu nu, alegi sa vorbeste despre sotia lui care are 40 k foloweri. Simp city in redactia voastra

NeaCostica
NeaCostica  •  09 Octombrie 2023, 21:07

Încă un super articol de referință marca gesepe

badeadorian
badeadorian  •  09 Octombrie 2023, 18:30

Frumoasa femeie ..... sotul practica un sport oribil !!! ....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează