FOTBAL  »  NATIONALA  »  SPANIA - ROMÂNIA 5-0

SPANIA - ROMÂNIA 5-0 // Gabi Balint, concluzie dureroasă și ironii după umilința naționalei: „Suntem mici, mici! Eram ca în reclama aia”

Articol de GSP - Publicat marti, 19 noiembrie 2019 09:33

După înfrângerea rușinoasă a României în Spania, 0-5, în ultimul meci din preliminariile EURO 2020, Gabi Balint a criticat dur atitudinea jucătorilor.

  • România mai are o șansă de a juca la EURO 2020, prin barajul Ligii Națiunilor. Tragerea la sorți pentru semifinale va avea loc vineri, de la ora 13:00. (Detalii AICI)

„E ruşinos! Ne-am prezentat ca și cum am zis «Hai să scăpăm şi de meciul ăsta. Poate nu ne dau multe». Spania a avut posesie 72%, iar noi eram ca în reclama aia «Nenea, ne daţi şi nouă mingea?» Echipa era cu moralul la pământ. Nu cred că dacă juca altcineva era alt deznodământ. Era dezorganizare totală pe teren. Ne-am uitat la ei cum joacă. Suntem jos! Suntem mici, mici! 

Contra i-a expus pe cei tineri! A zis «Uite că tot se vorbeşte de schimbul de generaţii, hai să-i bag contra Spaniei». Dar mulţi dintre ei nu joacă, nu au experienţă. Suntem buni la U21, dar doar atât. Suntem în urna a patra, mai sus nu putem! Trebuie să ne vedem locul.  

Dacă ne-am califica la EURO, ce am reuşi acolo? Ne-am amăgi iar. În primul rând, ei trebuie să înceapă să joace la echipele lor”, a declarat Gabi Balint la TV Digi Sport.

Clasamentul final din Grupa F

Citește și:

 Rușinea e completă: ce notă a primit Contra în Gazetă la ultimul meci la „națională”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
cipinho79
cipinho79  •  19 Noiembrie 2019, 12:32

nu e absolut nicio mirare ca nationala nu mai bate decat Feroe si Malta si nu va fi nicio mirare daca tinerii din u21 proaspat semifinalisti se vor plafona in cativa ani. Dar inca nu e tarziu pentru ei, parerea mea e ca Radoi trebuie sa continue munca cu acesti tineri, sa vina la nationala mare odata cu ei, sa-i ajute sa joace bine si acolo sa nu-i lase sa devina interesati de bani, femei si masini. Iar Stanciu, Keseru si din pacate multi altii, nu mai au ce cauta la nationala...

cipinho79
cipinho79  •  19 Noiembrie 2019, 12:29

Costin Stucan a scris un articol exceptional pe care Hagi daca-l va citi iti va da dreptate 100% insa public nu va recunoaste cred niciodata fiindca mandria e prea mare. din pacate fotbalul de azi se bazeaza mult pe forta de echipa ceea ce Hagi "regele" nu vrea sa inteleaga. Ianis e mult prea slab pentru a juca fotbal la nivel inalt, e fragil si daca nu intelege ca are nevoie si de forta pe langa talent, altfel nu va reusi niciodata in fotbalul adevarat Hagi s-a mintit singur ca Fiorentina n-a stiut sa-l pastreze, dar si Genk? si cei de la Genk sunt fraieri ca nu-l joaca? Din pacate Hagi n-a inteles nimic din cazul Maxim, un pur talent dar numai de la mijloc in sus :) Singurul antrenor roman care a incercat sa implementeze fotbalul fizic e Reghecampf din pacate lui ii lipseste talentul de a fi un antrenor de succes... (doar forta evident nu e de ajuns) Mai mult de atat, asa este, fotbalistul roman e foarte interesat de bani, de masini, de femei si foarte putin de munca, sala, antrenamente. cum toate merg mana in mana, fotbalistul roman intre repede in depresie cand nu joaca in strainatate, considerand justificat in mintea lui ca antrenorul are ceva cu el. asa ca da, suntem mici, mici de tot

486296171535958
Nelu Stanciu  •  19 Noiembrie 2019, 11:36

Ne bucurăm totuşi că tinerii lui Hagi de care s-a tras cu ghearele şi cu dinţii ca de o pasăre moartă-n drum, n-au salvat din nou Ciuma Neagră a burlănarilor neocomunişti care au făcut destul rău sportului românesc în general. *** ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează