FOTBAL  »  NATIONALA  »  SPANIA - ROMÂNIA

SPANIA - ROMÂNIA // Dumitru Dragomir, detalii despre viitorul selecționer: „În locul lui Contra vine un RATAT fără serviciu!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 noiembrie 2019 11:04

Dumitru Dragomir, fost președinte la LPF, a vorbit despre echipa națională și despre postul de selecționer. 

  • România a pierdut cu Suedia, scor 0-2, și a ratat calificarea la EURO 2020 din preliminariile clasice. „Tricolorii” păstrează o șansă prin barajul din Liga Națiunilor, acolo unde vor întâlni Scoția sau Islanda în semifinale. Meciul va fi în deplasare.
  • Spania - România, ultimul meci din preliminariile EURO 2020 se joacă luni, de la 21:45. Partida e liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe ProTV

De pe listă trebuie excluși Lucescu și Petrescu. Poate vine Rădoi, dar cred că și el va refuza. Echipa României trebuie formată din jucători tineri, iar părerea mea e că Gică Hagi ar fi cel mai bun. El său Rădoi. Dar cred că și ei vor refuza. 

Avem antrenori tari, Lucescu, Petrescu, Rednic, Șumudică, Hagi, dar nu va veni nimeni. Oricine vine acum se va compromite. La națională nu ai jucători de valoare.  

Cel care va veni, vă spun eu, că e un antrenor ratat. Vine un ratat fără serviciu! Trebuie un antrenor bun și plătit cu cât merită. Pentru omul de rând 360.000 de euro (n.r. salariul pe care FRF i-l pregătește lui Dan Petrescu- Detalii AICI) e mult. Dar Petrescu și Hagi trebuie să primească suma asta pe lună”, a declarat Dumitru Dragomir la Pro X. 

Citește și:  

EXCLUSIV „BOMBĂ” pentru barajul la EURO! Hagi refuză din start, Petrescu ezită! Varianta incredibilă a FRF pentru meciurile decisive în calificarea la EURO

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
1941175382802906
Tory San  •  18 Noiembrie 2019, 07:01

CU ASEMENEA JUCATORI PLINI DE IMPRESII TRE SA FII NEBUN SA CREZI CA AI O SANSA LA CALIFICARE

1403887909733418
Paul Grigore  •  17 Noiembrie 2019, 19:20

Eu zic că cel mai bun ar fi Tadici de la handbal, ăsta este în stare să-i mănânce dacă nu joaca, și dacă vrem totuși echipă calificată doamna Reghe ar fii indicată, ea se descurcă cea mai bine

lukdan
lukdan  •  17 Noiembrie 2019, 19:03

Daca tot ratam calificarile una dupa alta, de ce nu lasam rezervele ce nu joaca la echipa de club si sa aducem doar ce este in forma? Mihaila, Baluta (Alex) , Ciobanu, etc. Chiar si Vlad... De ce trebuie sa apere Tatarusanu? Sa vina Nita... De ce? Pt ca acolo sunt niste oameni care fac jocurile impresarilor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează