FOTBAL  »  NATIONALA  »  SPANIA - ROMÂNIA

SPANIA - ROMÂNIA // VIDEO Nicolae Stanciu a găsit explicațiile eșecului cu Suedia și i-a răspuns lui Ionel Ganea: „Asta m-a deranjat cel mai tare”

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 noiembrie 2019 19:05

SPANIA - ROMÂNIA. Nicolae Stanciu a participat la conferința oficială dinaintea duelului de luni seară, ora 21:45 (PRO TV, liveTEXT pe GSP.ro), de la Madrid. „Tricolorii” nu mai au miză în ultimul meci din preliminariile clasice, dar mijlocașul Slaviei îl consideră foarte important și a explicat de ce.  

  • Tragerea la sorți pentru play-off-ul Ligii Națiunilor va avea loc vineri, 22 noiembrie, de la ora 13:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe ProTV
  • Spania - România, ultimul meci din preliminariile EURO 2020 se joacă luni, de la 21:45. Partida e liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe ProTV

„Meciul contează foarte mult pentru noi. E important să încheiem anul bine, cu un rezultat pozitiv. Trebuie să facem ceva să ne îmbunătățim imaginea pe care le-am lăsat-o românilor după meciul cu Suedia. Din păcate, suedezii au fost peste noi din toate punctele de vedere și n-are rost să ne mai plângem. 

Chiar dacă toată lumea spune că avem mai multă calitate decât ei, nu avem nicio șansă cu nordicii dacă nu alergăm la fel de mult ca ei. Ne-am câștigat locul din Liga Națiunilor, că nu ni l-a dat nimeni, și vom încerca să ne calificăm de acolo la Euro. Eu sper ca domnul Contra să rămână”, a declarat fotbalistul de 26 de ani. 

„Dacă vor veni 10.000 de români la meciul cu Spania, având în vedere că nu ne-am calificat, înseamnă că încă mai cred în noi. Dacă nu-i interesa soarta naționalei, nu ar fi venit în număr așa de mare”
Nicolae Stanciu

Stanciu a fost întrebat de trimisul GSP în Madrid, Justin Gafiuc, despre atacul lui Ionel Ganea. Fostul atacant spusese după eșecul cu Suedia: „Stanciu este unul dintre cei mai slabi jucători de la echipa naționala. Nu aduce niciun plus! Vine la echipa naționala doar să îmbrace tricoul! Mi se pare o rușine!”

„Nu aș vrea să intru în polemică, îl respect pe domnul Ganea. Sunt de acord cu critica, dar să fie jutstificată. Dar la noi critica se duce și spre jignire de multe ori. Nu e corect să faci o comparație cu ce se întâmplă la club și meciurile de la națională.  

Singura chestie care m-a deranjat e afirmația că aș veni doar așa, ca să îmbrac tricoul echipei naționale. Cred că am avut cei mai mulți kilometri alergați, iubesc această echipă și am încercat să dau totul, indiferent de postul pe care am fost folosit”. 

Match preview Spania - România

Vezi și:

EXCLUSIV // Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea din Dubai într-un interviu exploziv: „De ce să plece? O să califice naționala la Euro!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
832340336969683
Nello Milano  •  18 Noiembrie 2019, 08:48

*** TU JOCI FITBAL PRECUM VORBESTI ,ADICA PELTIC SI CU ...SINCOPE LEXICALE.DUTE SI JOACA OE MUZICA LUI SALAM ,AM INTELES CA LA ASTA ESTI BUN.SI MAI SCOATE NADUL AFARA DE SUB FUSTA PARAȘUTEI-IMORESAR CA DE LA MIROSUL DE CAPATINI INTRATE IN EA AI...AMETELI SI BALAMBANI PE TEREN.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

eagleye
eagleye  •  18 Noiembrie 2019, 08:45
Postat de adriann_ pe 17 Noiembrie 2019, 21:56

Noroc cu Ganea ca mai zice din cand in cand lucrurilor pe nume. Stanciu n-a jucat niciodata nimic la Nationala.

Asa este.

434943070015910
Servinston Patrunjel  •  18 Noiembrie 2019, 00:08
Postat de Christian Ciuca pe 17 Noiembrie 2019, 20:14

de nu-l aveam pe Nico Stanciu chiar ca eram sub-zero barat, el mai misca la jumate, se zbate, alearga cel mai mult din toata echipa, da pase luminoase, sa-l pretuim pe Stanciu, e tinar si experimentat, e rege la Slavia, rege, cel mai iubit si stimat din toata echipa, la Nationala e prost pozitionat mijlocas defensiv, trebuie impins Ianis pe dreapta ca e ambidextru si urcat Stanciu ca un adevarat optar, unul dintre cei mai buni din lume actualmente.

Da bre, Daum e de vină că Nicushor a tras de la 11 în nori. A vrut să-și arate puterea șutului?:))

Vezi toate comentariile (24)
Comentează