FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ARMENIA

Video Spioni FRF, la antrenamentul Armeniei » Mhitarian s-a întreținut cu doi oameni de la Casa Fotbalului

Mihai Stoichiță și Gabriel Bodescu alături de Henrih Mhitarian
Foto: instagram/ armenian_ff
Mihai Stoichiță și Gabriel Bodescu alături de Henrih Mhitarian Foto: instagram/ armenian_ff

Articol de - Publicat luni, 11 octombrie 2021 13:27 / Actualizat luni, 11 octombrie 2021 14:51

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, fost selecționer al naționalei Armeniei, în perioada 2004-2005, i-a întâmpinat pe adversarii tricolorilor la antrenamentul oficial efectuat aseară pe stadionul Steaua. „Lippi” a fost însoțit și de secretarul general al FRF, Gabriel Bodescu.

  • România - Armenia se joacă în Ghencea, pe 11 octombrie, de la 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și televizat de Pro TV.

Stoichiță s-a întreținut câteva minute cu căpitanul Armeniei, mijlocașul Henrih Mhitarian (32 de ani), apoi s-a fotografiat cu acesta la marginea terenului. 

Spioni FRF, la antrenamentul Armeniei » Mhitarian s-a întreținut cu doi oameni de la Casa Fotbalului
Mihai Stoichiță, dreapta, alături de căpitanul Armeniei, Henrih Mhitarian FOTO: FFA

Federalul a rămas în relații foarte bune cu starul de la AS Roma, de pe vremea când Mhitarian era junior, iar Stoichiță l-a promovat la Pyunik Erevan, echipă pe care tehnicianul român a pregătit-o în paralel cu naționala Armeniei.

„Am rămas, după antrenamentul nostru, încă ceva timp pe Ghencea pentru a-i întâlni pe vechii mei prieteni de acolo, fostul meu jucător Mhitarian cu care am stat mult de vorbă. I-am văzut extrem de concentrați, cred că se gândesc la un rezultat pozitiv”, a declarat Mihai Stoichiță la ProX.

Eram prieten de familie, mergeam la el în casă şi făceam Paştele. Iar Fane Tîră şi cu Mihai Stoica au învăţat-o pe mama lui Mhitaryan să facă miel la cuptor, acolo se facea doar friptură de Paşte.

-Mihai Stoichiţă în 2016, la Dolce Sport.

Stoichiță a mai povestit că mama lui Mhitarian era secretara Federației armene pe vremea când el era selecționer. Cel mai valoros fotbalist din naționala Armeniei a fost lansat în fotbalul mare de Mircea Lucescu.

„Il Luce” l-a transferat la Șahtior Donețk în 2010, iar după trei ani sub comanda antrenorului român Mhitarian a fost vândut la Borussia Dortmund cu 23 de milioane de euro.

Mesaj amenințător al jucătorilor armeni înaintea meciului cu România

Taron Voskanyan (28 de ani), fundaș central în echipa antrenată de Joaquin Caparros, îi avertizează pe „tricolori” că nu vor avea un meci facil împotriva Armeniei, care vine la București pentru a lua cele 3 puncte.

„Pot spune că adversarul nostru este o echipă foarte puternică. Ne-am dat seama de forța lor de la primul meci. Vom încerca să ne concentrăm pe cât de mult posibil pentru a obține o victorie și mâine.

Nu intrăm pe teren pentru a juca la remiză. Vom încerca să dăm totul, pentru că acest meci este foarte important pentru noi. Dacă nu mă înșel, am jucat de două ori (n.r. - contra cluburilor românești). Pot spune că au fost echipe foarte bune”, a spus acesta la conferința de presă premergătoare partidei.

Video. Tot ce trebuie să știi înainte de România - Armenia

Citește alte știri despre echipa națională:

Viorel Moldovan știe care este fotbalistul capabil să aducă victoria României în fața Armeniei: „S-a întors pe cai mari. Știe jocul combinativ pe spații reduse”

Lotul României pentru meciul cu Armenia » Ionuț Nedelcearu este apt de joc, 3 jucători lipsesc

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
3615658098658680
Raul Daniel Miclea  •  11 Octombrie 2021, 17:56

domnu' tudorache nu cumva "Henrikh Mkhitaryan" ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează