FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - BELARUS, 21:30, TVR1, LIVETEXT GSP.RO, M.GSP.RO ŞI COMENTAT LA RADIO GSP

Spovedania despre San Marino » Mutu vine mîine la conferinţa de presă

Adrian Mutu la conferința de presă dinaintea meciului cu Luxemburg, de la Piatra Neamț
Adrian Mutu la conferința de presă dinaintea meciului cu Luxemburg, de la Piatra Neamț

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 octombrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 05 octombrie 2011 16:57

La conferinţa de presă organizată de echipa naţională astăzi au participat Cosmin Moţi şi Srdjan Luchin, cei doi fundaşi ai echipei Dinamo convocaţi pentru meciurile cu Belarus şi Albania.

Chiar dacă la un moment dat se ştia că Adrian Mutu va participa azi la discuţia cu jurnaliştii, Briliantul o va face, de fapt, mîine, cu o zi înaintea jocului cu Belarus, 21:30, TVR1, liveTEXT gsp.ro, m.gsp.ro şi comentat la RADIO GSP.

Luchin la conferinţa de presă: "Mutu îşi va lua revanşa pe teren"
Jucătorul lui Dinamo, Srdjan Luchin, care poate bifa a treilea joc la echipa naţională, vrea să readucă suporterii la stadion  şi crede că Mutu îşi va lua revanşa pe teren.

"Pentru orice jucător este o mîndrie să fie la echipa naţională. Faptul că sîntem aici, ne motivează. Am observat că nu mai sprijinim echipa naţională şi nu mă refer doar la fotbal. Publicul s-a depărtat de echipa naţională a României şi sînt mai multe motive, scandalurile, situaţia financiară... Încercăm să atragem publicul, pentru că pe un stadion plin te simţi mîndru că reprezinţi ţara.

Mi-e greu să cred că Luxemburg va produce o surpriză şi Bosnia îşi va lua măsurile să-şi asigure o victurie. Noi am avut un început nefast de calificări şi cînd ne-am trezit, şansele erau deja reduse.

Pe Adi Mutu l-am văzut destul de motivat la antrenamente, chiar dădea indicaţii jucătorilor mai tineri. El nu a omorît pe nimeni, a fost o ieşire de moment şi îşi va lua revanşa pe teren", a declarat Luchin la conferinţa de presă.

Cosmin Moţi crede în calificare: "Luxemburg nu e chiar aşa de slabă, poate învinge Bosnia"
Jucătorul echipei Dinamo s-a arătat dezamăgit de numărul mic de bilete vîndute pînă acum pentru meciul naţionalei de vineri şi a făcut un apel la fani să vină la stadion să-şi susţină echipa naţională.

"Sîntem într-o situaţie dificilă şi, cu atîtea scandaluri în fotbalul românesc, e foarte greu să mai aducem oamenii la stadion. Ne dorim ca măcar pentru echipa naţională să facă un efort şi să vină să ne susţină. Trebuie să credem pînă la sfîrşit în calificare. Luxemburg nu e o echipă foarte foarte slabă, cum o crede toată lumea. Sperăm!", a spus Cosmin Moţi la conferinţa de presă

Meciul România - Belarus se va disputa vineri, de la ora 21:30, pe stadionul Naţional Arena din Capitală. Partida va fi transmisă în direct de TVR1 şi liveTEXT de GSP.RO şi M.GSP.RO!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
bozgor
bozgor  •  05 Octombrie 2011, 17:01

aha inteleg vine abia maine la conferinta de presa azi era prea mahmur daca nu beat manga de aia nua venit. este deinteles , baiatul sarbatoreste revenirea la nationala condusa de pocheristul ala ,piti sau cum ii mai zice. da ,da ,frumos viata sportiva ce mai...

muiematiisugipula
muiematiisugipula  •  05 Octombrie 2011, 16:54

CE NAIBA IL TOT MANGAIATZI PE NETRBNICUL ASTA? A avut shansa sa fie un jucator deosebit pentru ROMANIA, aratat de doujdemii de ori. Gata cu neserioshii,inchidetzi-le usha! Eshti profesionist,te comportzi ca un profesionist, shi nu ca un roman al zilelor de AZI!

bozgor
bozgor  •  05 Octombrie 2011, 16:23

mutu hmmmm..... asta stie ce-i onoarea, respectul.. ? asta nu se respecta nici pe el .daca era unvitat la o betie sau la o priza pe nas venea sigur, . lasati-ne cu mutu tamas et co.. niste derbedei sfidatori... ratati.... nu merita sa repreezinte tara nici la buda... dar si tara devine cam ca ei , ametita ,troglodita ,zapacita, nula.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează