FOTBAL  »  NATIONALA  »  MAI SÎNT 11 ZILE PÎNĂ LA EURO 2008

“Spre vîrf de formă”

Articol de - Publicat luni, 30 noiembrie -1 00:00

Piţurcă şi-a planificat antrenamentele astfel încît “tricolorii” să fie în cea mai bună dispoziţie la meciul cu Franţa. Primul de la Euro!

La conferinţa de presă organizată ieri cu prilejul aniversării a 10 ani de parteneriat între FRF şi Bergenbier, Victor Piţurcă a dezvăluit principala sa preocupare. “Jucătorii acuză o normală stare de oboseală fizică şi psihică. Am făcut însă un program astfel încît să-i aduc în cea mai bună formă pînă la primul meci de la Euro, cu Franţa. Aceasta ar trebui să fie arta unui antrenor, mai ales la un turneu final. E şansa lor de a demonstra că au valoare. Şi au! Nu degeaba au propulsat România pe locul 12 în lume”, a precizat selec­ţionerul.

Adrian Mutu şi Cristi Chivu au explicat cum privesc italienii “na­ţionala” României. Il Fenomeno: “Italienii sînt concentraţi, ne ana­lizează, îşi dau seama că nu degeaba am cîştigat grupa preliminară. Cred că se tem de noi, ca şi de Franţa şi de orice echipă”. Căpitanul: “Fotbalul profesionist nu înseamnă glume vizavi de meciurile care urmează, ci respect şi ne comportăm ca atare”.


Pentru tricolori banii nu contează!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (12)
 •  27 Mai 2008, 14:29

baaaa =))))))) ce fata are

 •  27 Mai 2008, 11:26

ce fata are Chivu in prima poza=))))) Hai Romaniaaaa!!!!

 •  27 Mai 2008, 10:56

iar a inceput chivu=)) imi aduc aminte acum vreun an tot la o conferinta de presa isi baga microfonul in ochi... ..

Vezi toate comentariile (12)
Comentează