Comentarii (7)
malmo  •  17 Octombrie 2012, 13:29

Hallo! Treziti-va! Olanda este o echipa cu citeva clase peste Romania Va e greu sa recunoasteti asta? Da! Dincolo de proportiile scorului, dincolo de alte "motivatii" de arbritaj, Olanda a meritat victoria a fost si este net superioara Romaniei Piturca a aplicat o strategie falimentara ramine un conservator cu o strategie usor de anihilat mai ales de o echipa ca Olanda. Recunoasteti si fiti barbati nu "muieri" aruncind neputinta pe arbitru Daca ar fi fost scor strins poate era discutabil dar la 1-4? N-are rost Faceti o comparatie intre Germaia - Suedia care de la 4-0 ptr nemti suedezii au reusit incredibilul in 30 min si au egalat. Meci de infarct senzational

whiteredarad  •  17 Octombrie 2012, 13:22
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Corecta este lista celor neglijati.E clar stelistii au fost jalnici,cu olandezii,Tatarusanu si Chireches ,chiar penibili.La esec a contribuit si Piti ,cu ifosele lui.Si-a batut joc de Mutu sau Pantelimon.Dumnezeu,nu bate cu bata!!Atata vreme cit ramane Piturca selectia va fi aiuristica,dupa criterii personale.Nu vad cum sa facem 4/6 pct cu ungurii -aseara ,excelenti,si 3 pcte,acasa cu Turcia,nu mai vorbesc de rusnaci.

gabrielvaleriu  •  17 Octombrie 2012, 13:07

Cand o sa avem si noi cateva mii de scoli de fotbal pe langa cluburi, scoli sau primarii, cum au olandezii, francezii, nemtii, cand o sa crestem si o sa educam fotbalisti de la 7-9 ani in spirit de competitie reala, efort sustinut si scheme de antrenament mereu actualizate si cand cluburile din primele doua ligi vor avea fiecare cate 3 echipe de cadeti si juniori, deci pepiniere proprii, atunci o sa avem statistici peste adversari. Cata vreme noi selectionam si jucam "dupa ureche" iar ei joaca dupa retete simple si eficiente, nu avem cum sa batem echipe din grupa mare, gen Olanda, decat din intamplare.

pinteaviteazul  •  17 Octombrie 2012, 13:00

Daca "nea Piti" a crezut ca poate juca la cacialma precum cu turcii,s-a inselat amarnic.Nu poti juca contra asilor cu niste valeti amariti !!! Pacat de multimea din stadion fraierita de cacialmaua din Turcia ! Sa vezi ce ne fac ungurii ...joaca ceardas cu trupa lui Becali si Piti !!!

tony_montana_scarface  •  17 Octombrie 2012, 12:36
Postat de ciocaneanu pe 17 Octombrie 2012, 12:07

Rusii au priceput de multa vreme ca au nevoie la nationala de un antrenor strain, asa sovini cum sint ei. FRF nu are nevoie de un antrenor strain ca-l are pe Piti, omul albanezilor. Desteapta-te romane se tot cinta dar degeaba!

Rusii nu sunt ovini și oameni de rand sunt calzi prietenoși și primitori . Cred ca te referi la maghiarii ceangăii și secuii tai din galeria din Gruia șovină KVSC Kolozsvari Vasutas Sport Club .

spivak  •  17 Octombrie 2012, 12:33

Statistici inutile pentru idioţi inutili.

ciocaneanu  •  17 Octombrie 2012, 12:07

Rusii au priceput de multa vreme ca au nevoie la nationala de un antrenor strain, asa sovini cum sint ei. FRF nu are nevoie de un antrenor strain ca-l are pe Piti, omul albanezilor. Desteapta-te romane se tot cinta dar degeaba!

Comentează