FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - OLANDA 1-4

Statistici usturătoare după 1-4 cu Olanda » Ce semnificaţii are această înfrîngere pentru naţională

Articol de - Publicat miercuri, 17 octombrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 17 octombrie 2012 12:06

Înfrîngerea României contra Olandei,1-4, aduce în discuţie cîteva date statistice negative. Vezi mai jos pentru ce jucători ai naţionalei acest meci pierdut a fost primul sub tricolor sau cît a trecut de la ultimul insucces al naţionalei într-un meci jucat în Bucureşti

-a fost prima înfrîngere suferită de naţională într-un meci oficial sub comanda lui Piţurcă de la revenirea acestuia pe banca naţionalei.

-a fost doar a 8-a înfrîngere suferită de Piţurcă într-un meci oficial din 46 de partide. Interesant, 4 din cele 8 au fost înregistrate în duelurile cu Olanda.

-ultima înfrîngere într-un meci oficial a fost pe 26 martie 2011, Bosnia-România 2-1, golul nostru fiind marcat atunci tot de Marica.

-ultima dată cînd am luat cel puţin 4 într-un meci oficial a fost 10.10.2009, Serbia-România 5-0;

-ultima dată cînd am pierdut acasă într-un meci oficial a fost pe 28 martie 2009, România-Serbia 2-3;

-ultima dată cînd am luat cel puţin 4 acasă, 29.03.2003, România-Danemarca 2-5, cu Iordănescu pe bancă;

-a fost prima înfrîngere suferită de naţională pe noul stadion după o victorie şi 3 remize;

-tricolorii au pierdut un meci oficial în Bucureşti după mai bine de 7 ani, ultima înfrîngere în capitală consemnîndu-se pe 26 martie 2005, România-Olanda 0-2.

-Tătăruşanu, Chiricheş, Bourceanu, Pintilii, Grozav şi Popa (debutant) au pierdut pentru prima dată un meci oficial la naţională;

-a fost prima înfrîngere suferită de naţională într-un meci oficial cu Răzvan Raţ căpitan din primul minut.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (7)
malmo
malmo  •  17 Octombrie 2012, 13:29

Hallo! Treziti-va! Olanda este o echipa cu citeva clase peste Romania Va e greu sa recunoasteti asta? Da! Dincolo de proportiile scorului, dincolo de alte "motivatii" de arbritaj, Olanda a meritat victoria a fost si este net superioara Romaniei Piturca a aplicat o strategie falimentara ramine un conservator cu o strategie usor de anihilat mai ales de o echipa ca Olanda. Recunoasteti si fiti barbati nu "muieri" aruncind neputinta pe arbitru Daca ar fi fost scor strins poate era discutabil dar la 1-4? N-are rost Faceti o comparatie intre Germaia - Suedia care de la 4-0 ptr nemti suedezii au reusit incredibilul in 30 min si au egalat. Meci de infarct senzational

whiteredarad
whiteredarad  •  17 Octombrie 2012, 13:22
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Corecta este lista celor neglijati.E clar stelistii au fost jalnici,cu olandezii,Tatarusanu si Chireches ,chiar penibili.La esec a contribuit si Piti ,cu ifosele lui.Si-a batut joc de Mutu sau Pantelimon.Dumnezeu,nu bate cu bata!!Atata vreme cit ramane Piturca selectia va fi aiuristica,dupa criterii personale.Nu vad cum sa facem 4/6 pct cu ungurii -aseara ,excelenti,si 3 pcte,acasa cu Turcia,nu mai vorbesc de rusnaci.

gabrielvaleriu
gabrielvaleriu  •  17 Octombrie 2012, 13:07

Cand o sa avem si noi cateva mii de scoli de fotbal pe langa cluburi, scoli sau primarii, cum au olandezii, francezii, nemtii, cand o sa crestem si o sa educam fotbalisti de la 7-9 ani in spirit de competitie reala, efort sustinut si scheme de antrenament mereu actualizate si cand cluburile din primele doua ligi vor avea fiecare cate 3 echipe de cadeti si juniori, deci pepiniere proprii, atunci o sa avem statistici peste adversari. Cata vreme noi selectionam si jucam "dupa ureche" iar ei joaca dupa retete simple si eficiente, nu avem cum sa batem echipe din grupa mare, gen Olanda, decat din intamplare.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează