FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

Stelea îi desfiinţează pe puştii Stelei: "Iancu are optica lui în privinţa naţionalei, Stanciu nu e motivat la tineret!"

Articol de GSP - Publicat luni, 11 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 12 noiembrie 2013 20:19

Bogdan Stelea, selecţionerul echipei de U21 a României, a explicat, într-o conferinţă de presă, motivele pentru care steliştii Gabi Iancu şi Nicuşor Stanciu nu sînt convocaţi pentru meciul cu Germania.

"Iancu nu a făcut absolut nimic care să-mi demonstreze că vrea ceva şi că s-a schimbat. El are optica lui în ceea ce priveşte echipa naţională, iar eu nu îmi doresc jucători cu o astfel de atitudine aici.

În ceea ce îl priveşte pe Stanciu, nu mi se pare în momentul de faţă foarte motivat pentru echipa naţională de tineret. Poate ar fi mult mai motivat dacă ar fi convocat la naţionala mare, dar pentru cea de tineret nu îl văd motivat", a spus Bogdan Stelea.

Naţionala de tineret a României va evolua pe 19 noiembrie, de la ora 19.00, pe Stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, într-o partidă contînd pentru calificarea la turneul final al Campionatului European "Under 21".

Citeşte şi:
*** VIDEO Evadarea lui Iancu! » Ce s-a întîmplat cu adevărat în cantonamentul naţionalei înainte de meciul cu Muntenegru

*** Motivul pentru care Stanciu a fost trecut pe lista neagră de Stelea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (51)
ktta86i
ktta86i  •  12 Noiembrie 2013, 14:10

stanciu nu are motivatie pentru ca vede si el ce antrenor de umplutura este la nationala ..... STELEA CE REZULTATE AI AVUT IN CARIERA TA DE ANTRENOR SA AJUNGI LA NATIONALA, CE TE RECOMANDA NENE ???? IL VEZI PE PETRESCU UNDE ESTE DUPA UN CAPIONAT CASTIGAT CU O ECHIPA DE PLUTON ???

whiteredarad
whiteredarad  •  12 Noiembrie 2013, 12:17

Stelea este un antrenor slabut-care traieste din rtenumele de fost jucator- vorbeste aiurea despre 2 foarte talentati jucatori stelisti. Cum si unde i-a vazut el jucand ?.Nu are in lot jucatori ca ei ,dar din dorinta de a se arata "scula\ de antrenor\" nu-i cheama. Cum la loturi mandatele nu sint legate de rezultate,de calificari,antrenorii (Piturca e la fel) isi permit sa cheme pe cine vor,iar rezultatele ne arata ca sint antrenori de doi bani.

bamse1901
bamse1901  •  12 Noiembrie 2013, 11:36
Postat de mefi pe 12 Noiembrie 2013, 02:07

si asta a devenit mare antrenor...a fost un portar mediu si va fi un antrenor mediocru...are si el 2 meciuri la nationala de tineret si ..cica ii cunoaste:)))))

portar mediocru? tu nu stii ce vb.

Vezi toate comentariile (51)
Comentează