FOTBAL  »  NATIONALA  »  JOCURILE OLIMPICE

Stoichiță implică un nou personaj la negocierile cu Gigi Becali: „Să vedem ce atitudine are”

Mihai Stoichiță, directorul Comisiei Tehnice de la FRF, speră ca Dinu Tudoran să ia atitudine în fața lui Gigi Becali, iar FCSB să lase jucătorii la Jocurile Olimpice de la Tokyo.
Mihai Stoichiță, directorul Comisiei Tehnice de la FRF, speră ca Dinu Tudoran să ia atitudine în fața lui Gigi Becali, iar FCSB să lase jucătorii la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Articol de GSP - Publicat marti, 22 iunie 2021 20:40 / Actualizat marti, 22 iunie 2021 21:01

Mihai Stoichiță, directorul Comisiei Tehnice de la FRF, speră ca Dinu Tudoran să ia atitudine în fața lui Gigi Becali, iar FCSB să lase jucătorii la Jocurile Olimpice de la Tokyo. 

  • Competiția de fotbal de la Jocurile Olimpice este programată în perioada 21 iulie - 7 august.

Gigi Becali este dispus să lase doar doi fotbaliști de la FCSB la Jocurile Olimpice, pe Ovidiu Perianu (19 ani) și Dragoș Nedelcu (24). Mihai Stoichiță speră ca Dinu Tudoran să aibă o influență pozitivă asupra finanțatorului, iar selecționerul Mirel Rădoi să se bazeze pe mai mulți jucători de la vicecampioana României. 

Mihai Stoichiță pune presiune pe Dinu Tudoran

„La FCSB încă nu este rezolvat. O să mai purtăm discuții cu domnul Becali. Are și un antrenor nou. Dinu Tudoran a fost la loturile de tineret. Vreau să văd ce atitutine are, dacă refuză sau nu. O să vedem, o să discute și el cu Gigi.

În seara asta voi avea o discuție și cu finanțatorul celor de la Craiova, domnul Rotaru. Să vedem ce decide împreună cu Marinos Ouzounidis”, a declarat Mihai Stoichiță, la „Liga Digi Sport”. 

Cine va juca pentru naționala României la Jocurile Olimpice

Selecționerul Mirel Rădoi va putea duce în Japonia jucători născuți după 1 ianuarie 1997, plus alți trei în afara criteriului de eligibilitate. Va fi un lot de 23 de fotbaliști, e deja anunțată o listă preliminară de 61 de oameni, din care se va alege grupul final. Nu lipsesc vedetele I. Radu, Pașcanu, Manea, Man, I. Hagi, Coman, Mihăilă, Cicâldău, Moruțan, Olaru sau A. Ciobanu.

Programul României la Jocurile Olimpice

  • 22 iulie: Noua Zeelanda - Coreea de Sud, Honduras - România (ora 14:00, ora României)
  • 25 iulie: Noua Zeelanda - Honduras, România - Coreea de Sud (ora 14:00, ora României)
  • 28 iulie;  România - Noua Zeelandă (ora 11:30, ora României), Coreea de Sud - Honduras

Citește și alte știri despre echipa națională: 

ANALIZĂ Realitatea dureroasă: România nu avea ce căuta la EURO

ANALIZĂ GSP Rădoi visează joc ofensiv, dar n-are cine să dea gol! Atacanții României, cifre horror

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
mircea.b
mircea.b  •  22 Iunie 2021, 21:39

Poza cu gogosarul de Stoichita spune totul despre acest personaj. Cu mâna scarpinandu-se "colo", asta e directorul tehnic al Federatiei Române de Fotbal! Cam pe acolo e nivelul fotbalului românesc si ca performanta si ca management/organizare. Nu o sa obținem niciodată mai mult decât putem in acest moment atat timp cat FRF va fi sub tutela acestor personaje care nu au nimic in comun nici macar cu organizarea unui SRL cu 5 oameni. Nici macar o vulcanizare auto nu-i vad in starea pe Scarpinitza si Burlan sa managerieze. Ce calități tehnice are acest iubitor de chiolhane si protocoale ca sa fie director tehnic la FRF?

ali.bec
ali.bec  •  22 Iunie 2021, 21:25

Suntem de acord cu Gheorghe. Nu vrem fecesebisti la Olimpiada!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează