FOTBAL  »  NATIONALA  »  U20 & U21

Stranierii aleși de Emil Săndoi și Daniel Pancu pentru meciurile selecționatelor de tineret din septembrie

Emil Săndoi și Daniel Pancu // foto: Instagram @ danielgabriel.pancu
Emil Săndoi și Daniel Pancu // foto: Instagram @ danielgabriel.pancu

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 septembrie 2022 14:29 / Actualizat vineri, 02 septembrie 2022 15:37

Șapte stranieri au fost convocați de principiu de selecționerul Emil Săndoi pentru meciurile naționalei U21 din luna septembrie. Daniel Pancu, antrenorul de la U20, a ales 3 jucători din străinătate pentru partidele din această lună.

Cele două reprezentative principale de tineret vor disputa câte două meciuri amicale în septembrie. Ambele au fost preluate de curând de selecționeri noi: Emil Săndoi la U21, Daniel Pancu la U20.

Stranierii convocați de Edi Iordănescu pentru meciurile României din septembrie: 7 debutanți pe lista lărgită + Două nume importante rămân acasă
NATIONS LEAGUE
Stranierii convocați de Edi Iordănescu pentru meciurile României din septembrie: 7 debutanți pe lista lărgită + Două nume importante rămân acasă

Câte două amicale pentru România U20 și U21 în septembrie

Reprezentativa U21 va juca împotriva Spaniei pe 23 septembrie și cu Țările de Jos 4 zile mai târziu, pe 27 septembrie. Ambele partide vor avea loc la Cluj-Napoca: prima pe Cluj Arena, a doua pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, casa CFR-ului.

În schimb, selecționata U20, care nu concurează în nicio competiție oficială, va juca pe 22 septembrie cu Republica Cehă în deplasare și pe 26 septembrie cu Germania, la Arad.

Stranierii convocați de Emil Săndoi și Daniel Pancu

Stranierii convocați de principiu pentru aceste partide sunt:

  • La U21: Andrei Coubiș (AC Milan / Italia), Otto Hindrich (Kisvarda / Ungaria), Bogdan Racovițan (Rakow / Polonia), Alexandru Țîrlea (Gimnastic de Tarragona / Spania), Andrei Mărginean (Novara / Italia), Radu Drăgușin (Genoa / Italia), Ricardo Farcaș (Siena / Italia).
  • La U20: Alexandru Borbei (Lecce / Italia), Andrei Anton (Torino / Italia), Gergely Botond (Zalaegerszegi / Ungaria).

Mai multe știri despre echipa națională: 

Alexandru Pelici la România U19! Fostul antrenor de la Mioveni a preluat locul lăsat vacant de Andrei Vasâi

Florin Bratu a vorbit la GSP Live despre plecarea de la naționala României U21: „Lucrurile nu se fac peste noapte”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
aquadig
aquadig  •  02 Septembrie 2022, 15:46

Pancu cecenu nu are ce sa caute in viata publica din Romania, sa se duca la rusofilii lui

Vezi toate comentariile (1)
Comentează