FOTBAL  »  NATIONALA  »  GSP LIVE

VIDEO // EXCLUSIV Florin Bratu a vorbit la GSP Live despre plecarea de la naționala României U21: „Lucrurile nu se fac peste noapte”

Florin Bratu/ foto Imago Images
Florin Bratu/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 august 2022 17:30 / Actualizat miercuri, 24 august 2022 17:54

Florin Bratu (42 de ani), fostul selecționer al naționalei U21, a vorbit la GSP Live despre rezilierea contractului cu FRF.

Fostul atacant a stat doar un an pe banca naționalei de tineret, timp în care a bifat 8 meciuri amicale. Bratu a explicat ce plan ar fi avut dacă ar fi rămas în funcție și a declarat că au fost anumite neînțelegeri cu FRF în privința a „două-trei clauze”.

VIDEO. Florin Bratu a vorbit la GSP Live despre plecarea de la naționala României U21

„Nu am avut în contract clauză de rezultate. Au fost alte două-trei clauze la care nu ne-am înțeles. Este foarte mult scouting, foarte multă cercetare. Am fost la multe echipe de club, la meciuri în fiecare weekend. Am făcut cu mare drag această muncă. Dar nu poți să continui când părțile nu ajung la un acord.

EXCLUSIV FOTO&VIDEO. Reporterii GSP au însoțit FCSB la o plimbare printre fiordurile spectaculoase ale Norvegiei » Imagini filmate din dronă
Viking - FCSB
EXCLUSIV FOTO&VIDEO. Reporterii GSP au însoțit FCSB la o plimbare printre fiordurile spectaculoase ale Norvegiei » Imagini filmate din dronă

Am făcut o muncă un an de zile. Am avut 5 acțiuni cu 8 meciuri și am promovat 43 de jucători. Îmi făcusem o idee. Îmi calculasem pașii, ca din septembrie să mă bazez pe un nucleu de bază. Începeam să consolidez ușor lucrurile, dar nu am mers mai departe și e un mic regret.

Nu am avut pe nimeni din generațiile trecute. Poate doar pe Petrila și pe Câmpanu, care au fost la Euro 2021. Totuși e o generație bună, crescută aici, în spriritul Ligii 1, dar fără multe meciuri internaționale. E o generație pentru care îți trebuia puțină răbdare, pentru că lucrurile nu se fac peste noapte.

Îmi făcusem un plan ca din toamnă să mă bazez pe un nucleu de 15 jucători, iar de acum urma să ne încercăm să facem și rezultate. În meciurile din septembrie, cu Olanda și Spania, chiar puteam să facem ca un fel de simulare pentru ce s-ar fi întâmplat la Euro. 

Era o provocare importantă luna septembrie, dar nu s-a întâmplat. Sper ca Emil (n.r. - Săndoi) să aibă succes, la echipele naționale se doresc rezultate în acest moment”, a spus Florin Bratu la GSP Live.

Citește și: 

Ianis Stoica a luat o decizie surprinzătoare » Giovanni confirmă: „Da, am fost de acord și am reziliat contractul”

Stoican a revenit în SuperLigă! Astăzi a semnat » Durata contractului și componența staff-ului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
Cornelwilde
Cornelwilde  •  24 August 2022, 17:51

Va avea succes cât ai avut și tu. Meciuri amicale.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează