INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  VIKING - FCSB

CORESPONDENȚĂ DIN STAVANGER EXCLUSIV FOTO&VIDEO. Reporterii GSP au însoțit FCSB la o plimbare printre fiordurile spectaculoase ale Norvegiei » Imagini filmate din dronă

FCSB, la plimbare printre fiordurile spectaculoase ale Norvegiei +25   FOTO
FCSB, la plimbare printre fiordurile spectaculoase ale Norvegiei

Articol de , - Publicat miercuri, 24 august 2022 14:46 / Actualizat miercuri, 24 august 2022 15:36

FCSB a ajuns încă de ieri la Stavanger, iar în această dimineață jucătorii vicecampioanei au ieșit pentru ceva vreme din hotelul de 4 stele pentru o plimbare printre fiordurile spectaculoase ale Norvegiei.

  • Viking - FCSB (2-1 în tur), returul play-off-ului Conference League, e programat joi, 25 august, de la ora 20:00 (ora României), live pe GSP.ro și televizat de Pro TV.
  • Reporterul Dan Udrea și fotoreporterul Ionuț Iordache sunt corespondenții Gazetei Sporturilor în Stavanger (Norvegia) și transmit cele mai importante informații pentru cititorii GSP.ro.

Vicecampioana României a plecat încă de marți în Norvegia, la Stavanger, în vederea manșei retur din play-off-ul de Conference League, cu Viking.

În primul rând ca să se acomodeze cu vremea de acolo, temperaturile fiind mult mai mici decât la București. În această dimineață, înainte de antrenamentul oficial programat pe gazonul sintetic al stadionului SR-Bank Arena, Nicolae Dică a decis să iasă la o plimbare liniștită pe străduțele din Stavanger, alături de jucătorii săi.

Reporterii GSP au însoțit FCSB la o plimbare printre fiordurile spectaculoase ale Norvegie

Coman, Miculescu și restul fotbaliștilor s-au plimbat prin orașul de 130.000 de locuitori, apoi s-au oprit la Forus Beach pentru câteva minute de liniște de relaxare în fiordul Gandsfjorden.

+21 FOTO

Stavanger este situat în vestul Norvegiei, fiind cel de-al patrulea cel mai mare oraș din Norvegia. Atestat încă din anul 1.125, el este considerat atât un important centru industrial, universitar, dar și cultural. A fost desemnat Capitală europeană a culturii în anul 2008.

După plimbare, jucătorii s-au retras în camerele stabilimentului de la Scandic Forus, hotel aflat la 20 de minute de Forus Beach.

Citește și alte corespondențe GSP din Norvegia despre Viking - FCSB:

Iată pe ce se duc salariile lui Coman și Olaru! » Echipa GSP prezentă în Norvegia a vizitat hotelul din Stavanger cu prețuri de Burj al-Arab
VIKING - FCSB
Iată pe ce se duc salariile lui Coman și Olaru! » Echipa GSP prezentă în Norvegia a vizitat hotelul din Stavanger cu prețuri de Burj al-Arab
Opulență vs. Sărăcie » În timp ce ei stau în lux, norvegienii o trimit pe FCSB într-un vestiar desprins din anii '70
VIKING - FCSB
Opulență vs. Sărăcie » În timp ce ei stau în lux, norvegienii o trimit pe FCSB într-un vestiar desprins din anii '70

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
paolo11
paolo11  •  25 August 2022, 06:55
Postat de gabonne pe 24 August 2022, 18:57

Am dori informatii mai ample...ce chiloti poarta la culcare sau poate pijamale,cu sau fara sosete,cu ce pasta de dinti se spala acesti mesii,mbapei,si alte cele!M-ar interesa de asemenea daca marele manajer care a facu puscarie are o parere si ce parere are despre meciul care va sa vina.Nu ne intereseaza pe noi de cfr,craiova si alti saraci de astia.Vrem mai multe informatii despre superba si mult iubita FCSB

Sari la alta pagina, daca asta nu-ti place. Bun simt.

maradona79
maradona79  •  25 August 2022, 01:28

Cam multe "articole" pentru o echipa care pierde campionatul de vreo 7 ani.

maradona79
maradona79  •  24 August 2022, 23:21

Saracii, mai vad si ei altceva decat Grecia/Turcia. Forza Viking!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează