INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  VIKING - FCSB

CORESPONDENȚĂ Iată pe ce se duc salariile lui Coman și Olaru! » Echipa GSP prezentă în Norvegia a vizitat hotelul din Stavanger cu prețuri de Burj al-Arab

Hotelul arată bine, însă nu are nimic extravagant +11   FOTO
Hotelul arată bine, însă nu are nimic extravagant

Articol de , - Publicat miercuri, 24 august 2022 12:45 / Actualizat miercuri, 24 august 2022 16:04

FCSB sparge toate recordurile în materie de cheltuieli pentru o deplasare la un meci european: înainte de duelul cu Viking stă în Stavanger la Scandic Forus, un stabiliment de 4 stele, dar cu prețuri demne de Ritz, Burj al-Arab și Four Seasons.

  • Viking - FCSB (2-1 în tur), returul play-off-ului Conference League, e programat joi, 25 august, de la ora 20:00 (ora României), live pe GSP.ro și televizat de Pro TV.
  • Reporterul Dan Udrea și fotoreporterul Ionuț Iordache sunt corespondenții Gazetei Sporturilor în Stavanger (Norvegia) și transmit cele mai importante informații pentru cititorii GSP.RO.

FCSB s-a bucurat că a dat peste Viking la tragerea la sorți pentru play-off-ul Conference League, însă s-a ales cu o problemă mare pe care avea să o afle abia atunci când a demarat acțiunea de a antama deplasarea în orașul din Norvegia. 

+7 FOTO

Echipa va sta la hotelul Scandic Stavanger Forus, un stabiliment care va bate toate recordurile în materie de cheltuieli pe care clubul lui Becali le-a făcut în ultimii mulți ani atunci când a mers pe continent.

Deplasarea din Norvegia presupune un efort financiar considerabil pentru FCSB

Deși nu e cel mai important hotel din Stavanger, acesta va însemna pentru FCSB un efort financiar considerabil. Cazarea, masa și celelalte lucruri solicitate de oficialii vicecampioanei pentru a le fi puse la dispoziție vor costa aproape 35.000 de euro, adică tot atât cât încasează Coman și Olaru într-o lună din salarii! Pentru doar două zile, fiindcă echipa a ajuns seara trecută în Norvegia, dar va reveni la București imediat după meci.

Delegația roș-albastră numără în jur de 40 de persoane. O cameră dublă la acest hotel costă în jur de 240 de euro pe noapte. Hotelul i-a anunțat pe români că în afara celor două zile, vor fi nevoiți să achite alți câte 90 de euro de cameră pentru că vor efectua un check-out târziu joi, mult după ora 12:00.

Pușcaș, prezentat ca un gladiator la Genoa! Imagine spectaculoasă cu atacantul român
TRANSFER
Pușcaș, prezentat ca un gladiator la Genoa! Imagine spectaculoasă cu atacantul român

Colazione înainte de Viking - FCSB? 40 de euro de persoană!

Prețul cazării nu include nici măcar micul dejun, care va fi taxat separat, cu 25 de euro de persoană. 

Celelalte două mese ale zilei vor însemna un cost suplimentar de câte 100 de euro de om, însă ceea ce șochează cel mai mult e cu cât se va alege hotelul pentru colazione, gustarea ușoară pe care o echipă o preferă cu circa 3 ore înainte de joc și care constă într-o cafea, un corn sau un alt tip de desert, FCSB fiind nevoită să plătească 40 de euro pentru fiecare în parte!

Tarifele imense care sunt de regulă în Norvegia îi vor provoca o altă daună financiară FCSB-ului, de 10.000 de euro, pentru alte cheltuieli în afara cazării propriu-zise și a hranei celor din delegație. 

Doar pentru ca echipa să mănânce separat de ceilalți turiști, dar și pentru ca Dică să aibă la dispoziție o sală unde să facă ședințe video, FCSB va fi nevoite să achite peste 7.000 de euro.

Deplasarea în Norvegia ne va costa cu totul peste 150.000 de euro. Vom plăti pentru două zile cât ne costă un cantonament de două săptămâni în Spania.

- Mihai Stoica, manager general FCSB

Costurile imense pe care FCSB le va avea la hotelul unde va fi cazată în Norvegia

CAZARE

  • 20 camere duble X 240 de euro pe noapte X 2 zile = 9.600 euro
  • 20 camere cu late check out pentru ziua de joi X 90 de euro = 1.800 euro
  • TOTAL: 11.400 €

MÂNCARE

  • Mic dejun: 25 euro de persoană X 2 zile = 2.000 euro 
  • Prânz: 45 euro de persoană X 2 zile = 3.600 euro 
  • Cină: 55 euro de persoană X 2 zile = 4.400 euro 
  • Colazione zi de meci: 40 de euro de persoană = 1.600 euro 
  • Masă luată la pachet pentru după meci: 25 euro de persoană = 1.000 euro
  • TOTAL: 12.600€

ALTE CHELTUIELI LA HOTEL

  • Camera de masaj: 300 euro pe zi X 2 camere X 2 zile =
  •  1.200 euro Cameră de depozitare: 500 de euro pe zi X 2 zile = 1.000 euro 
  • Sala de conferințe, pentru analiza video: 1.800 euro pe zi X 2 zile = 3.600 euro 
  • Separeu pentru unde mănâncă echipa: 1.800 euro pe zi X 2 zile = 3.600 euro 
  • TOTAL: 9.400 €

110.000 de euroeste suma pe care FCSB o va cheltui pentru cursa charter dus-întors, pe ruta București - Stavanger - București

8,2e nota pe care hotelul unde s-a cazat FCSB o are pe Booking, mult sub alte două hoteluri din oraș, cotate la 8,8: Radisson și Victoria

VIDEO » Gazeta Sporturilor a inspectat vestiarele celor două echipe înaintea meciului Viking - FCSB

Mai multe știri despre Viking - FCSB: 

Verdictul lui Dragomir, înaintea celor 3 „finale” pentru grupele Conference League: „Doar una merge mai departe”

Cum să construim un stadion fără să risipim banii? Ne învață Norvegia! Arena lui Viking, incomparabil mai ieftină decât cele din București

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (60)
Emil13
Emil13  •  25 August 2022, 17:55
Postat de ishhhhhhhh pe 25 August 2022, 08:31

Au luat teapa baietii. De 25 de euro iti iei mancare pe o zi intreaga chiar si intr-o tara ca Norvegia.

LOSER!

ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  25 August 2022, 08:31

Au luat teapa baietii. De 25 de euro iti iei mancare pe o zi intreaga chiar si intr-o tara ca Norvegia.

alexh
alexh  •  24 August 2022, 22:59

Iordache și Udrea au auzit de cuvântul "colazione" care vine din limba italiană. Și ce-au zis ei? Hai să-l folosim și noi. Tradus, cuvântul "colazione" înseamnă mic dejun. În orice dicționar. Până la voi(Iordache și Udrea), n-am auzit de mic dejun la ora 17.

Vezi toate comentariile (60)
Comentează
Close