FOTBAL  »  Superliga  »  NUMIRE

OFICIAL Stoican a fost prezentat azi la CS Mioveni » Obiectivul și primele declarații

Stoican, prezentat oficial
Stoican, prezentat oficial

Articol de - Publicat joi, 25 august 2022 18:07 / Actualizat joi, 25 august 2022 18:07

Cu Alexandru Pelici (48 de ani) demis marți, CS Mioveni, „lanterna” din Liga 1, a angajat un nou antrenor principal, pe Flavius Stoican (45).

UPDATE 25 august, ora 17:50 - Stoican, prezentat oficial

Noua bancă tehnică a lui CS Mioveni a fost prezentată astăzi, în cadrul unei conferințe de presă. Președintele executiv, Constantin Stancu a vorbit despre noii antrenori: Flavius Stoican, Bobi Verdeș și Emilian Dolha. 

„În primul rând, vreau să îi mulțumesc lui Pelici pentru ceea ce a realizat aici. Lui și celor din staff-ul lui le urez succes în activitate! Totodată, le urez bun venit celor 3 antrenori. Succes și să realizeze mai mult decât Pelici, să îl depășească, pentru că asta înseamnă rezultate. Nu e ușor, dar sperăm să redresăm lucrurile în scurt timp. Credem că, la lotul pe care îl avem, cu aducerea celor 4 și a altor 2 să formă un lot pentru realizarea obiectivului și anume menținerea în Liga 1”, a declarat Telu Stancu, informează csmioveni.ro.

„Am revenit la Mioveni, unde am lăsat amintiri frumoase. Acum este o situație din care eu vreau să ieșim cât mai repede, adică de pe ultimul loc din clasament. Am acceptat această provocare, pentru că iubesc meseria asta. Vreau să devenim o familie și cred că tărie că obiectivul este realizabil!”, au fost cuvintele lui Flavius Stoican. 

Am încredere că putem face lucruri frumoase aici. Mă bucur că am intrat din nou în circuit. Vom face totul pentru echipă și știm că trebuie să adunăm cât mai repede puncte!
Bobi Verdeș, secund 

Prin foarte multă muncă, dorință de reușită vom putea scoate echipa. Trebuie să fi toți umili, să contribuim toți și să ieșim din situația asta. Sperăm că vom ajuta să îndeplinim obiectivul”
Emilian Dolha, antrenor de portari

UPDATE 24 august, ora 14:30 - CS Mioveni a confirmat angajarea lui Flavius Stoican

Clubul din Argeș a confirmat angajarea lui Stoican în poziția de antrenor principal. El va conduce primul antrenament la Mioveni astăzi.

„Îi urăm bun venit și succes lui Flavius Stoican! Obiectivul este salvarea de la retrogradare. Sper ca această mutare să fie benefică echipei și încă de la la meciul următor sper să se vadă și în clasament. Asta înseamnă să luăm punct sau puncte la Ploiești!” a declarat președintele Consiliului Director de la CS Mioveni, Dumitru Olteanu.

Mama lui Sefer a blocat transferul » Rapid bătuse palma pentru 400.000 de euro
RAPID
Mama lui Sefer a blocat transferul » Rapid bătuse palma pentru 400.000 de euro

Știrea inițială - Flavius Stoican, noul „principal” de la CS Mioveni

Cu un singur punct adunat în primele 6 etape de campionat, CS Mioveni l-a demis pe Alexandru Pelici, până ieri cel mai longeviv antrenor din SuperLigă, angajat la club din octombrie 2020.

Conducerea clubului din Argeș s-a mișcat rapid și astăzi a numit înlocuitorul lui Pelici. Este vorba despre Flavius Stoican, ultima oară antrenor la Dinamo, FCU Craiova și Viitorul Tg. Jiu.

Stoican a semnat un contract valabil un an, cu obiectivul salvării echipei de la retrogradare. Din staff-ul său vor face parte „secundul” Bobi Verdeș (41 de ani), respectiv Emilian Dolha (42) ca antrenor de portari.

Trecutul lui Flavius este legat de CS Mioveni, unde a mai antrenat în perioada octombrie 2012 - mai 2013.

Atunci a obținut 5 victorii, 7 egaluri și a pierdut 5 partide, toate rezultatele fiind înregistrate la nivel de Liga 2.

Stoican vine după un mandat nereușit de două luni și jumătate la Dinamo, unde a câștigat un singur meci dintre cele 8 disputate de „câini”.

Pentru CS Mioveni urmează meciuri în deplasare cu Petrolul, acasă cu UTA și iarăși „afară” cu Sepsi OSK.

VIDEO » Cum a refuzat Stoican revenirea unui jucător la Dinamo 

Mai multe știri din Liga 1: 

„Dacă nu ajungem la bugetul acesta, nu putem” » Hagi oferă soluția pentru rezultate în cupele europene

Gigi Becali, la „ultima apariție în mass-media”: „Bat la ei ca la varză!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  25 August 2022, 10:52

Stoican ...un mare antrenor el va duce Mioveni pe cele mai inalte culmi ...

fibra
fibra  •  24 August 2022, 17:39

Interesant cate puncte vor face in 6 etape cu Stoican. Punctul "reusit" este cu FCSB,dar cu ei mai joaca abia in retur si posibil in play-out.

elgabri
elgabri  •  24 August 2022, 17:24
Postat de GardaIosefina pe 24 August 2022, 15:39

Mister Stoican =)))

Mister Dika ;))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează