FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

„Dacă nu ajungem la bugetul acesta, nu putem” » Hagi oferă soluția pentru rezultate în cupele europene

Gică Hagi, antrenor Farul/ foto Imago Images
Gică Hagi, antrenor Farul/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat marti, 23 august 2022 19:08 / Actualizat marti, 23 august 2022 19:50

Gică Hagi (57 de ani), antrenorul de la Farul, a oferit detalii despre bugetul necesar pentru ca o echipă din România să aibă șanse de accedere în grupele Champions League.

„Regele” a oferit exemplul celor de la Steaua Roșie Belgrad, care joacă în play-off-ul de calificare în Champions League, împotriva lui Maccabi Haifa.

Gică Hagi cere ajutor și trage un nou semnal de alarmă: „Trăim de pe azi pe mâine și voi vreți Champions League? Chiar trebuie să ieșim în stradă ca să faceți ceva?”
FARUL
Gică Hagi cere ajutor și trage un nou semnal de alarmă: „Trăim de pe azi pe mâine și voi vreți Champions League? Chiar trebuie să ieșim în stradă ca să faceți ceva?”

Hagi: „Un buget mare pentru România înseamnă 15-20 de milioane de euro”

„Totul se rezumă la un buget foarte stabil. Buget mare pentru România înseamnă 15-20 de milioane de euro. Dacă nu ajungem la bugetul acesta, nu putem. Steaua Roșie a ajuns la 25 de milioane pe an. De asta se luptă pentru Champions League”, a spus Gică Hagi la emisunea „Digi Sport Special”.

Hagi cere ajutorul multinaționalelor

La conferința de presă de la finalul meciului Farul - Voluntari 2-1, Gică Hagi a cerut din nou sprijinul autorităților, pe care le roagă să renoveze bazele sportive din România și să oblige multinaționalele să cedeze între 1 și 3 la sută din cifra de afaceri.

„Trebuie să resuscităm puțin și sportul colectiv, și fotbalul. Sperăm că și cei de sus vor veni cu o lege bună care să aducă parteneri. Să dea o stabilitate pe termen mediu și lung. Să nu mai trăim de pe azi pe mâine.

O spunem mereu, dar nu se ia nicio măsură. Parcă nu se aude nimic. Trebuie să ieșim pe stradă ca să ne dea o lege să se implice multinaționalele? Multinaționalele trebuie să resusciteze sportul românesc. Nu primăriile, nu consiliile județene, ele trebuie să facă infrastructura. Să renoveze tot ce a lăsat fostul regim în 1990. Să fie nou totul, la nivel top.

Dacă vrem să ne mai batem cu vecinii, cu ăilalți. Dacă nu, rămânem în spate. Am vrut democrație bazată pe firme, societăți care fac bani, miliarde în România. Să vină, să cumpere cluburi, cluburi cu bugete foarte mari. Produc bani în România, dar nu suntem doar societate de consum, mai trebuie să și facem. Să dea Guvernul o lege simplă, 1-2-3% din cifra de afaceri. Să se implice!”, a spus Gică Hagi la conferința de presă a Farului.

Citește și:

Viking - FCSB se va juca pe cel mai prost teren sintetic! Inclusiv jucătorii și antrenorii norvegieni se plâng de calitatea lui

A ajuns la Craiova și semnează pe trei ani cu Universitatea! Cine e noul transfer al oltenilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
unnumenormal
unnumenormal  •  24 August 2022, 16:15

Clar, oare de ce nu s-a gandit nimeni la asta? Pui multinationalele sa cedeze 3% din cifra de afaceri catre cluburile de fotbal unde wanna-be investitorii spala bani, delapideaza, baga in insolventa - repeat. Dar de ce sa ne oprim aici? Zic sa se aloce minim 20% din PIB catre cluburi sa ajunga in CL... ce nevoie avem de scoli?(asa ii fortam si pe copii sa merga la fotbal ... win-win cum ar zice americanul )

euty
euty  •  24 August 2022, 09:15

Eu daca le-as spune acestoe specimene pe nume as fi cenzurat. Insa nicio problema sa-l faci pe Hagi golan. Integ,creier mic,abandon scolar inainte devreme. Dar de ce dubla musura? Cateodata am impresia ca nejurnalistii gsp au fost la aceeasi scoala cu acesti impostori...ca doar nu ai nevoie de studii sa lucrezi la gsp

Mondo
Mondo  •  23 August 2022, 22:00

Golanul asta are tupeu mult, continua sa se milogeasca. Nu mai este comunism, dute la munca daca esti lenes si necalificat stai pe bara. Traiesti din ce produci. Problema la Hagi este ca s-au cam prins peste tot, ca a vindut doar rebuturi. Au mai vindut si alte echipe jucatori tineri pe afara, dar aia joaca, mai mult prin B dar joaca ai lui Hagi se intorc cu tatuaje si coada inte picioare

Vezi toate comentariile (5)
Comentează