FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, la „ultima apariție în mass-media”: „Bat la ei ca la varză!”

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 august 2022 10:27 / Actualizat miercuri, 24 august 2022 11:46

Gigi Becali (64 de ani), patronul FCSB, susține din nou că se retrage din viața publică. Într-o „ultimă intervenție” în spațiul public, la radio Sport Total FM, el s-a lăudat că „i-am bătut ca la varză pe toți care s-au pus cu mine”.

Gigi Becali nu se dezminte. A anunțat încă o dată că se retrage din viața publică și că nu va mai apărea în mass-media, promisiune rostogolită de mai multe ori de-a lungul ultimilor ani și niciodată îndeplinită pe o perioadă îndelungată.

În cadrul unei intervenții la radio, s-a lăudat în felul său caracteristic că va învinge orice patron rival care-i va ieși în cale.

I-a înfuriat și pe ruși, și pe ucraineni! Cum s-a filmat o campioană olimpică: „Ce este în neregulă cu tine?”
CONTROVERSĂ
I-a înfuriat și pe ruși, și pe ucraineni! Cum s-a filmat o campioană olimpică: „Ce este în neregulă cu tine?”

Gigi Becali, la „ultima apariție în mass-media”: „Bat la CFR ca la varză”

„Cine s-a pus cu Becali a pierdut, am bătut la ei ca la varză. Dinamo a murit pentru că a vrut să se bată cu mine, eu singur și ei zece, câți au fost la un moment dat (n.r. - cu privire la acționari).

Am intrat în război cu toți, i-am biruit, i-am făcut praf pe toți zece. I-am bătut pe toți ca la varză. Și după aia, la Rapid, am bătut la Copos ca la varză, i-am trimis pe toți în faliment!

Bat la ei ca la varză, pe toți care se pun cu mine! O să bat și la CFR ca la varză”, a afirmat Becali, amuzat, la Sport Total FM.

5 titluri consecutiveare CFR Cluj în Liga 1. Becali nu l-a mai câștigat din 2015

Gigi Becali: „Vreau să mă retrag din mass-media”

„Am zis să mă retrag din mass-media, dar colegul dumneavoastră m-a rugat insistent. Ok, să fie asta pentru ultima dată, ca să nu refuz. 

Vreau să mă retrag, pentru că nu-mi folosește la nimic viața publică. La ce îmi folosește? Ce vorbesc bine, este în regulă pentru că îi place lui Dumnezeu, însă poți să vorbești și ceva rău, și este în dreptul meu la cele rele și nu vrea să mai fac cele rele”, a adăugat Becali. 

Lucrurile bune făcute de mine trebuie mediatizate pentru a da puterea exemplului. Este adevărat că toate lucrurile eu le-am făcut din inimă cu dragoste, pentru că Dumnezeu știe. Nu-l poți minți pe Dumnezeu pentru ce ai făcut.

- Gigi Becali, patron FCSB

Gigi Becali, despre momentul în care a ieșit din pușcărie

  • Gigi Becali a fost condamnat în 3 dosare: Valiza, Schimbul de terenuri cu MApN și Sechestrarea de persoane. Latifundiarul a stat în închisoare aproape 2 ani, fiind eliberat în aprilie 2015.

„Când am ieșit din pușcărie m-am dus la părintele Teofan, Mitropolitul Moldovei, pentru că jucam cu Iași în ultima etapă, și uite că am câștigat campionatul. M-am dus la episcop și i-am spus: «Eu nu mai vreau să fac fotbal pentru că este idolatrie». El mi-a spus așa: «pune-te în genunchi». 

M-am pus în genunchi, mi-a pus mâinile amândouă, mi-a strâns capul și mi-a zis: «eu te binecuvânt să faci fotbal». Dacă un episcop îți dă dezlegare, atunci tu nu mai ai niciun fel de vină, pentru că tu ai binecuvântare de la episcop. 

Episcopul a luat de la apostoli, apostolii au luat de la Hristos. Deci urmașii lui Hristos sunt apostolii, episcopii și preoții. I-am spus că dacă mi-a dat binecuvântare, voi face fotbal”, a relatat Becali. 

Mai multe știri din Liga 1: 

A ajuns la Craiova și semnează pe trei ani cu Universitatea! Cine e noul transfer al oltenilor

Altă echipă din Liga 1 are probleme cu gazonul, după concertul organizat de Primărie: „Arată rău” » Scena e tot acolo, deși vineri e meci!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (28)
contandino
contandino  •  25 August 2022, 08:38

deja r.naum a anuntat ca daca nu mai face dialog cu jiji, este posibil sa-si taie vinele de suparare!

reflector
reflector  •  25 August 2022, 00:34

Florescu spune in comentariu : Problema este ca iubitorii fotbalului sunt nevoiti sa primesca informatiile sportive din presa si tv sportive care din pacate *** individ grotesc , needucat , tupeist de colt de *** becali caruia ii publica zilnic toate tampeniile facute sau spuse in conditiile in care exista oameni remarcabili in fotbal si in sport in general , care nu au loc in presa /tv de acest becali *** ........

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ali.bec
ali.bec  •  24 August 2022, 21:20

Nu mai dorm la noapte. Sper sa nu fie adevărat! Dacă după jiji se mai retrage și Ioanitoaia riscam sa scăpăm de incultura

Vezi toate comentariile (28)
Comentează