NATIONALA  ·  CONVOCĂRI

Fotbalistul care este la un pas de AS Roma, în vizorul FRF! Un puști de 18 ani poate fi noua surpriză din echipa lui Rădoi

Suf Podgoreanu a intrat în atenția FRF, conform presei din Israel
Suf Podgoreanu a intrat în atenția FRF, conform presei din Israel

Articol de - Publicat luni, 15 iunie 2020 12:58

Suf Podgoreanu (18 ani), atacant cu dublă cetățenie, israeliană și română, în prezent jucătorul lui Maccabi Haifa, a intrat în atenția Federației Române de Fotbal.

Presa din Israel anunță că Podgoreanu, considerat unul dintre cei mai promițători jucători de la Maccabi, a fost deja contactat de reprezentanți ai Federației Române de Fotbal. Impresarul lui Suf și familia acestuia au fost chestionați cu privire la posibilitatea ca atacantul să evolueze în viitor pentru „tricolori”.

Până în acest moment, Suf a evoluat pentru naționalele U16, U17 și U18 ale Israelului. Podgoreanu este la un pas să semneze cu AS Roma, italienii fiind impresionați de calitățile sale. Atacantul a debutat pentru prima echipă a lui Maccabi în acest sezon, bifând câteva minute pe finalul partidelor.

Cine este Suf Podgoreanu


Născut la data de 20 ianuarie 2002, Suf Podgoreanu e fiul unui bucureștean plecat în Israel, Danny Podgoreanu. Ajuns la vârsta de 18 ani, atacantul măsoară 1,93 metri. Podgoreanu poate evolua atât ca număr 9, dar și în bandă.

În 2008, tatăl acestuia, mutat deja în orașul Hadera, aflat la sud de Haifa, a cerut redobândirea cetățeniei române, cerere ce a fost publicată în Monitorul Oficial nr. 710 din 20 octombrie 2008.

La vârsta de doar 15 ani, Podgoreanu debuta în Youth League, competiție destinată tinerilor U19. Suf a evoluat pentru echipele naționale U17 și U18 ale Israelului.

Citește mai multe știri de actualitate:Veste uluitoare pentru Clanul Duduianu. “Regele Pian” nu a murit
Libertatea
Comentarii (3)
markksson  •  18 Iunie 2020, 05:15

"Impresarul lui Suf și familia acestuia au fost chestionați cu privire la posibilitatea ca atacantul să evolueze în viitor pentru tricolori”. ** Daca au fost intr-adevar "chestionati", e clar ce sanse sunt. **

brancusi  •  15 Iunie 2020, 14:55

Singurele plusuri evidente la Podgoreanu sunt gabaritul,respectiv etica muncii deprinsa in Israel.

valiza.epo  •  15 Iunie 2020, 14:47

Ar fi pacat de acest tanar talentat...

Vezi toate comentariile (3 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Tenis, WTA
Turneul din Palermo
Digi 2, Digi 4
Program TV complet

Liga 1