FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

VIDEO Șumudică, mesaj tranșant pentru Edi Iordănescu: „Dacă nu te califici trebuie să-ți iei legitimația și să-i dai foc”

Edi Iordănescu
Edi Iordănescu

Articol de , - Publicat marti, 28 martie 2023 13:43 / Actualizat marti, 28 martie 2023 15:02

Marius Șumudică, antrenorul lui Al Raed, este de părere că Edi Iordănescu și toată conducerea FRF ar trebui să-și dea demisia în cazul în care naționala României ar rata calificarea la EURO.

FRF a reacționat, după declarațiile date de Șumudică: „O fi Andorra neica nimeni, dar şi pe tine, când ai jucat în Gibraltar, înţeleg că te-a deranjat bariera de la aeroport”
REPLICĂ
FRF a reacționat, după declarațiile date de Șumudică: „O fi Andorra neica nimeni, dar şi pe tine, când ai jucat în Gibraltar, înţeleg că te-a deranjat bariera de la aeroport”

Șumi consideră că ar fi un eșec impardonabil ca România să nu se califice dintr-o asemenea grupă și îi transmite selecționerului Edi Iordănescu că ar trebui să-și „dea foc” la legitimația de antrenor. 

De asemenea, acesta spune că în acest caz ar trebui să plece și toți membrii din Comisia Tehnică, cea care a votat aducerea lui Iordănescu jr pe banca naționalei.

VIDEO Marius Șumudică: „Dacă nu te califici trebuie să-ți iei legitimația și să-i dai foc”

Dacă nu te califici din grupa asta, nu că e rușinos, ci trebuie să-ți iei legitimația și să-i dai foc. Dacă nu te califici din grupa asta, e ca și cum ai pierde cu Tunari, cu Sticla Arieșul Turda. Așa o văd eu. Poate sunt eu mai exigent și o să zică lumea că vorbește Șumudică din afară. 

Nu mă interesează, eu am spus tot timpul că nu mă văd selecționer, nu îmi doresc să fac o muncă de birou. Eu sunt mai din ăsta de stradă, mai de teren, mie îmi place să miros iarba zi de zi. Ar fi un eșec impardonabil și cred că ar trebui să plece toată lumea, de la A la Z. Toată lumea! 

Dacă eu nu am rezultate la echipa de club și pleacă președintele, crezi că mai rămâne antrenorul? Pleacă toți! Nu știu dacă e vina lui Burleanu. El zice de fiecare dată că nu decide el, că e o Comisie Tehnică. Comisia aia să ridice mâna fiecare și să nu mai...”, a declarat Marius Șumudică la plecarea din țară.

Marius Șumudică: „Comisia Tehnică să ridice mâna!”

„Dacă un selecționer va fi demis și e ales de Comisia Tehnică, pleacă și tu, bă, Comisia Tehnică! Ridică mâna și du-te! Decât să mă plimb cu avioane prin toate țările și să am la dolce vita... nu, frate, nu mai merge. Acum, dacă n-a rezultate, te ușuie imediat. Și la mine în campionat au dat șapte antrenori afară. 

Pe mine nu, sunt apreciat, dar poate va veni și vremea să fiu dat afară, când va răspunde și președintele care m-a angajat. Toată lumea să răspundă! Nu numai unul. Îl aruncăm pe Edi că a greșit? Nu, toți, și cei din Comisie Tehnică. Probabil n-a fost soluția oportună la momentul respectiv”, a mai precizat antrenorul. 

Componența Comisiei Tehnice a FRF

  • Mihai Stoichiță – președinte
  • Lucian Burchel, Aurel Țicleanu – vicepreședinți
  • Cristian Dulca, Marin Ion, Ionel Augustin, Miodrag Belodedici, Rodion Cămătaru, Dumitru Dumitriu, Ion Geolgău, Mihai Ianovschi, Dumitru Moraru, Florin Bratu, Marcel Răducanu, Massimo Pedrazzini, Lucian Sănmărtean, Jakab Zoltan – membri
  • Marius Niculae, Felix Grigore, Vlad Munteanu, Andrei Vochin – membri fără drept de vot

Citește și alte știri despre echipa națională: 

Adrian Porumboiu, tranșant înainte de România - Belarus: „Ăia, săracii, sunt «împachetați»”
ROMÂNIA - BELARUS
Adrian Porumboiu, tranșant înainte de România - Belarus: „Ăia, săracii, sunt «împachetați»”
Fierbe naționala » Edi Iordănescu e presat din toate direcțiile
ROMÂNIA - BELARUS
Fierbe naționala » Edi Iordănescu e presat din toate direcțiile

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
elgabri
elgabri  •  28 Martie 2023, 19:21

Are perfecta dreptate Sumi !!

doriansky
doriansky  •  28 Martie 2023, 15:52

Din declaratiile lu' Sumudica se deduce clar frustrarea maxima care-l macina. In ultima vreme s-au accentuat problemele cu care se confrunta, asa ca asta l-a ajutat sa ia decizia corecta: renuntarea la antrenorat si statu' acasa cu familia ... pentru o ingrijire corespunzatoare. Bafta!!

unulobisnuit
unulobisnuit  •  28 Martie 2023, 15:27
Postat de VanBasten pe 28 Martie 2023, 15:09

"... mie îmi place să miros iarba zi de zi". Se explica atunci declaratiile de piroman ale lui Ninel. Desi, in cazul de fatza are dreptate.

Să fim serioși, Șumi îl întinde pe *** pe pâine.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează