FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ARMENIA, 1 SEPTEMBRIE, 21:45, TVR 1, GSP.RO

Surprizele pregătite de Daum pentru meciul cu Armenia » Echipa cu care vrea să înceapă vineri

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat miercuri, 30 august 2017 12:31

La antrenamentul de marți, Daum a folosit mai multe variante la "probabili", dând senzaţia că împotriva Armeniei va folosi un sistem 4-2-3-1

Deşi reunirea oficială a lotului a fost duminică, abia ieri a avut loc prima ședință de pregătire în care toţi "tricolorii" s-au pregătit la capacitate maximă. Cu excepţia celor cu probleme medicale, Ciprian Deac şi Eric Bicfalvi.

După o încălzire scurtă, jucătorii au fost împărţiţi în două formații şi au început mai multe reprize de miuţă, pe teren redus. Între buturi au fost folosiţi Tătăruşanu şi Niţă, în timp ce Pantilimon s-a pregătit la o altă poartă.

7 puncte fixe

O primă observaţie. Indiferent de formulele încercate la "probabili", apărarea a fost alcătuită din 4 fundaşi, cu doar doi stoperi, nu cu 3, cum s-a întâmplat în ultimele două partide din preliminarii, cu Danemarca şi cu Polonia.

Daum a încercat mai multe variante, jucătorii schimbând culoarea maiourilor de mai multe ori. Şi totuşi, pare că cel puţin 7 posturi sunt deja stabilite: Tătăruşanu în poartă, Benzar, Chiricheş, Toşca în defensivă, Pintilii şi Răzvan Marin la închidere şi Florin Andone, vârf. Pentru postul de fundaş stânga, nu este exclus ca în locul favoritului Steliano Filip să apară Cristi Ganea.

Cele mai mari semne de întrebare pentru formula de start par să rămână în zona celor trei mijlocaşi din spatele atacantului. Formula standard ar fi Chipciu  - Stanciu - Stancu. Însă, în mai multe rănduri, au apărut în diverse variante Adi Popa, Maxim, dar şi Băluţă.

Direct pe poartă

Accentul s-a pus pe viteza de joc, pe recâştigarea cât mai rapidă a balonului. "Dacă recuperaţi mingea în jumătatea adversă, nu trebuie neapărat să mai jucaţi la margine, încercaţi să verticalizaţi cât mai repede!", a fost unul dintre sfaturile cel mai des primite de către "tricolori".

Echipa probabilă cu Armenia: Tătăruşanu - Benzar, Chiricheş, Toşca, St. Filip - Pintilii, R. Marin - Chipciu, N. Stanciu, B. Stancu - Fl. Andone

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Puncte
1. Polonia 16p
2. Muntenegru 10
3. Danemarca 10
4. România 6
5. Armenia 6
6. Kazahstan 2

Meciurile următoare: 

1 septembrie 2017: Kazahstan- Muntenegru, Danemarca- Polonia, România- Armenia
4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan
5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia
8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
mircea_deca
mircea_deca  •  31 August 2017, 14:01

gigistii.............

1127526487281398
Popa Gigi  •  31 August 2017, 08:34

Acest asa zis antrenor, da impresia ca este platit de altii , ca sa tina Romania pe loc. La selectiile pe care le-a facut, si-a batut joc de fotbalul Romaniei. Niciodata nu a decazut nationala ca in perioada Daum. Iar el ne da lectii despre cum se antreneaza. Fereasca Dumnezeu sa i se prelungeasca contractul!

haideusicfr
haideusicfr  •  31 August 2017, 07:26

Succes Romania ! Imi pare rau pentru Deac ,unul dintre cei mai in forma jucatori la ora actuala ,dar oricum tin cu Romania ! Criticile (eventuale) dupa meci!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează