FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Țălnar se alătură lui Contra la echipa națională: "Săptămâna viitoare se va oficializa" » Ce post va ocupa fostul dinamovist

Articol de GSP - Publicat joi, 15 martie 2018 21:57

Cornel Țălnar (60 de ani) e liber de contract și e foarte aproape de echipa națională de fotbal, lucru confirmat chiar de antrenor.

Fostul tehnician al lui Dinamo se va alătura lui Cosmin Contra, pe care l-a și antrenat în Ștefan cel Mare în urmă cu 20 de ani.

"Am avut câteva discuţii cu Cosmin (n.r. - selecţionerul Cosmin Contra), rămâne de văzut. Nu se pune problema să fiu director tehnic. Dacă vom ajunge la o înţelegere, mă voi ocupa cu monitorizarea jucătorilor pentru echipa naţională.

E posibil să se oficializeze într-o săptămână, veţi afla la momentul respectiv. E mai mult un mod prin care să-i dau o mână de ajutor lui Cosmin", a spus Cornel Ţălnar, pentru ProSport.

Cornel Țălnar le-a antrenat de-a lungul carierei pe Inter Sibiu, Dinamo, Universitatea Cluj, FC Brașov, Ceahlăul Piatra Neamț, Oman Club, Concordia Chiajna și Luceafărul Oradea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
locco
locco  •  16 Martie 2018, 18:03

Urmaresc fotbalul nu mare suporter al unei echipe dar ce nu inteleg cum se aduna la.nationala oameni de pe la un singur club (dinamo) club care in ultimii 10-12-15 ani nu a mai insemnat mare lucru in fotbalul romanesc, adica la noi e ca in filmele cu prosti, tara condusa de *** iar la fotbal oameni care au incercat pe la dinamo si nu au avut nimik notabil.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

352061698522614
Mihai Tudose  •  16 Martie 2018, 16:37

Cum poate ajuta un antrenor şomer echipa națională?Ce se întâmplă la națională cu numirea antrenorilor, seamănă a sabotaj.

craiovenis
craiovenis  •  16 Martie 2018, 11:01

E liber postul de bucatar , la lot? Ca de antrenat si monitorizat.... Printre sarmale...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează