FOTBAL  »  NATIONALA  »  BRAZILIA - ROMÂNIA

Tătărușanu îi dă frisoane lui Neymar! Brazilianul nu poate să și-l scoată din cap: „Scotea toate mingile”

Articol de GSP - Publicat luni, 21 octombrie 2019 14:40

Neymar nu poate uita meciul de retragere al lui Ronaldo, din vara anului 2011, când naționala Braziliei întâlnea reprezentativa României într-un meci amical. „Tricolorii” aveau să piardă, 0-1, dar Tătărușanu a fost remarcat de Neymar, care nu l-a uitat, deși au trecut mai bine de 8 ani de la acel moment.

Într-un interviu acordat celor de la Otro, Neymar susține că el și colegii săi brazilieni au fost exasperați de paradele lui Ciprian Tătărușanu, pentru că nu au reușit să-l ajute pe „Il Fenomeno” să înscrie la ultimul său meci pentru Selecao.

„Ţin minte că acea săptămână a fost una foarte specială pentru mine, pentru că te-ai antrenat cu noi, ai stat la hotelul nostru, încercam mereu să mă uit la tine.  

Când ai intrat pe teren, am făcut tot ce am putut pentru a te ajuta să marchezi un gol, ne spuneam cu toţii: «Trebuie să înscrie. Te rog, doamne!» Uită-te la portar. Le-a scos pe toate! A scos toate mingile!”, i-a spus Neymar lui Ronaldo, în timpul imaginilor care rulau de la acel meci. 

Tătărușanu îi dă frisoane lui Neymar! Brazilianul nu poate să și-l scoată din cap: „Scotea toate mingile”

Echipele de start

Brazilia: Victor - Maicon, Lucio (Luizao '71), David Luis, Andre Santos - Elias, Sandro (Lucas '60), Fred (Ronaldo '30, Nilmar '45) - Robinho (Lucas da Silva '66), Neymar (Thiago Neves '77), Fabio
Antrenor: Mano Menezes

România: Tătăruşanu (Pantilimon '67) - Râpă, Papp, Gardoş, Latovlevici - Torje, Bourceanu (Giurgiu '66), Mureşan (Alexa '80), Sânmărtean (Alexe '53) - Surdu (Tănase '45), Marica (Zicu '73)
Antrenor: Ştefan Iovan

Vezi și:

VIDEO GSP LIVE Marin Barbu critică modul în care sunt făcute selecțiile la loturile naționale + De ce se întorc mai slabi fotbaliștii români din străinătate

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
10204503677230697
Dinu Androniuc  •  21 Octombrie 2019, 18:28

Asta inseamna ca fii cocalar de romania,adica cum a fost si cum e Tatarusanu....Cat de idiot trebuie sa fii sa faci un asa reportaj ,si cat de idiot trebuie sa fii sa te lauzi ca Tatarusanu a scos toate mingile la un meci de retragere a lui Ronaldo....sa nu il lasi pe Ronaldo sa dea gol? Cat de *** trebuie sa fii ? Ca si Tatarusanu ,si ca ala care ai si scris acest reportaj...! Penibili....CUm *** sa te lauzi cu asa ceva ? Mai mai fraiere,ma refer la Tatarusanu...trebuie la campionatul european sa aperi cand ai fost pe langa la toate mingile...fraiere...Acuma vii tu sa ne spui ce mare portar ai fost tu la un meci amical de retragere a lui Ronaldo...! Mare ***.....De aia esti rezerva de luc la Lyon...ca esti mare scula...! Macar taci drekului din gura si nu te lauda cu chestii penibile...! Se vede ca nu ai creier...cum nici ala care a scris aceste reportaj...!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

leul_90
leul_90  •  21 Octombrie 2019, 16:20
Postat de magic4ever pe 21 Octombrie 2019, 16:12

Latovlevici n-a fost niciodata fundas bun,a fost foarte slab pe partea defensiva cum este si Banca si a mai miscat pe partea ofensiva...nici Bancu nu este fundas stanga de meserie,este irosit pe postul ala in loc sa jucam cu Stefan sau Vatajelu..

Depinde ce strategie de joc ai.. daca vrei sa te aperi cu 5 fundasi contra Spaniei, atunci nu poti juca cu jucatori ca Lato. Daca vrei sa joci pe atac, atunci ai nevoie de astfel de fundasi.. cat despre fundasi laterali completi, aia costa de la 50 milioane+. Marcelo e fundas bun in Spania la Real, ca e ofensiv.. La o echipa ca Juventus sau Bayern nu ar face fata.

magic4ever
magic4ever  •  21 Octombrie 2019, 16:12
Postat de leul_90 pe 21 Octombrie 2019, 15:59

Latovlevici e cu 5 clase peste Bancu.. Dar nu conteaza, n-ai tu treaba cu obiectivismul.. inca va mai bantuie voleu lui Lato :)))

Latovlevici n-a fost niciodata fundas bun,a fost foarte slab pe partea defensiva cum este si Banca si a mai miscat pe partea ofensiva...nici Bancu nu este fundas stanga de meserie,este irosit pe postul ala in loc sa jucam cu Stefan sau Vatajelu..

Vezi toate comentariile (7)
Comentează