FOTBAL  »  NATIONALA  »  GSP LIVE

VIDEO GSP LIVE Marin Barbu critică modul în care sunt făcute selecțiile la loturile naționale + De ce se întorc mai slabi fotbaliștii români din străinătate

Articol de GSP - Publicat luni, 21 octombrie 2019 12:14

Marin „Magiun” Barbu, antrenor la academia clubului Sepsi Sf. Gheorghe, a fost invitat în această dimineață la GSP Live. Acesta a criticat modul în care se fac selecțiile la echipele naționale de juniori și a analizat Universitatea Craiova sub bagheta lui Victor Pițurcă.

Nu-mi place modul în care sunt făcute selecțiile la loturile naționale. Noi aveam la 2003-2004, chiar și mai jos, la 2005-2006, niște jucători foarte, foarte talentați. 

N-am văzut un scouter de la federație să vină la un meci sau să ne zică «Ia dă-ne și nouă doi jucători, care crezi tu că sunt mai talentați»”, a spus Barbu, în dialogul cu moderatorul Costin Ștucan.

„CRAIOVA N-ARE ÎNCĂ ECHIPĂ DE TITLU”

De asemenea, fostul antrenor de la Astra sau Ceahlăul a vorbit despre șansele Craiovei de a câștiga campionatul și despre forma slabă prin care trece Andrei Ivan (22 de ani, atacant).

„Victor Pițurcă nu și-a adus jucătorii pe care-i dorește. Sunt sigur că în play-off se va întări și își va face echipă buna. Craiova n-are încă echipă de titlu”, a afirmat Marin Barbu.

...despre Andrei Ivan: „Nu sunt eu în măsură să-l judec pe el. Ar trebui să se gândească singur că în momentul în care se face o investiție în tine toată lumea are așteptări enorme. Cei care revin în țară parcă vin sub forma momentului în care au plecat și nu înțeleg de ce. Poate se gândesc că au strâns niște bani și și-au realizat viitorul. Nu se mai antrenează ca în momentul în care le era foame, cum spunem noi în termeni fotbalistici”.

VEZI ȘI:

OPINIE Aurelian Botezatu explică de ce Craiova a clacat în derby-urile cu FCSB și CFR: „Piți vrea prea mult și prea repede”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează