FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISLANDA - ROMÂNIA

UPDATE „Tricolorii” au scăpat de primul obstacol » Au venit toate rezultatele testelor Covid-19: unul singur pozitiv, la o persoană care nu a intrat în contact cu jucătorii

„Tricolorii” au programat astăzi, de la ora 21:00 a României, antrenamentul oficial. Rezultatele testelor pentru Covid-19 întârzie să apară, iar lotul lui Mirel Rădoi e în așteptare.
„Tricolorii” au programat astăzi, de la ora 21:00 a României, antrenamentul oficial. Rezultatele testelor pentru Covid-19 întârzie să apară, iar lotul lui Mirel Rădoi e în așteptare.

Articol de - Publicat miercuri, 07 octombrie 2020 19:13 / Actualizat miercuri, 07 octombrie 2020 22:11

Islanda - România se joacă mâine, de la ora 21:45. Niciun „tricolor” nu a fost găsit pozitiv la ultimul test efectuat pentru Covid-19.

  • Partida dintre Islanda și România se va disputa joi, de la ora 21:45 și poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la ProTV;
  • Dacă vor trece de Islanda, „tricolorii” vor înfrunta învingătoarea dintre Ungaria și Bulgaria, pe 12 noiembrie, pentru un loc la Campionatul European.

UPDATE 22:10

Toți oamenii care au făcut deplasarea în Islanda au primit rezultatele testelor pentru coronavirus. Unul singur a fost pozitiv, din rândul membrilor delegației. Persoana respectivă nu a luat contact cu jucătorii sau cu staff-ul naționalei. Va fi supusă unui noi test, pentru a evita un rezultat fals-pozitiv, informează FRF.

A fost primit un singur rezultat pozitiv, în rândul membrilor delegației, acesta nefăcând parte din staff-ul echipei naționale și nefiind contact direct cu jucătorii. Este asimptomatic. Nu a locuit în cantonamentul de la Mogoșoaia și a fost testat negativ la toate testările anterioare deplasării în Islanda. Tocmai de aceea, va fi retestat în această seară, pentru a fi evitat un rezultat fals pozitiv.
- Comunicat FRF

UPDATE 21:00

Selecționerul Mirel Rădoi e mai optimist în această privință și exclude o teorie e conspirației. 

Nu avem nicio problemă, planurile noastre continuă la fel. Ne-au primit foarte bine autoritățile islandeze aseară, probabil rezultatele întârzie pentru că au fost făcute la o oră târzie aseară. Nu îmi fac griji, toți jucătorii sunt valabili pentru antrenamentul oficial
- Mirel Rădoi, selecționer România

UPDATE 20:45

Nicolae Stanciu (27 de ani), mijlocașul echipei naționale, nu înțelege de ce rezultatele nu au venit până în acest moment. 

„Da, pentru mine a venit rezultatul. Este negativ. În rest nu am apucat să vorbesc cu toți băieții. Nu cred că e treaba echipei naționale de ce nu au venit testele. A trecut deja o zi de când le-am făcut. Autoritățile de aici trebuia să ne fi dat răspunsul tuturor.

Sincer, nu pot să mint că nu m-am gîndit la asta (n.r. un război psihologic). Am fost anunțati că va dura între 4 și 8 ore. Au trecut aproape 24 de ore. E problema lor dacă vor să facă jocuri din astea. Sper să ne luăm revanșa mâine, pe teren!”, a declarat Stanciu în conferința de presă.

UPDATE ORA 20:20

Încă o serie de rezultate le-a fost livrată „tricolorilor”. Sunt în continuare jucători care așteaptă răspunsul. Lotul condus de Mirel Rădoi se va deplasa spre stadion pentru antrenamentul oficial la ora 20:35, indiferent de ce se întâmplă până în acel moment, dacă vin sau nu toate rezultatele. 

România așteaptă rezultatele testelor

Primele 10 rezultate ale testelor pentru coronavirus au venit și sunt toate negative. E vorba de teste făcute jucătorilor, dar și membrilor din staff-ul naționalei. Restul întârzie să apară, lucru care a creat puțină tensiune în cadrul taberei române. 

Toată lumea este în joc de glezne, sperând ca rezultatele complete să vină înainte de ora 21:00, moment în care este programat antrenamentul oficial pe arena Laugardalsvöllur. 

Rămâneți pe GSP.ro pentru a aflat în timp real rezultatele testelor pentru coronavirus din tabăra României!

VIDEO Blestemul gazonului » 4 episoade în care ”tricolorii” au avut un adversar în plus: terenul!

Citește și alte știri despre Islanda - România: 

Islanda - România » Rădoi, lăudat de un fost coleg: „N-am mai văzut asta de când eram copil. Să ieșim cu toții în stradă!”

FOTO Islanda - România, fără cele mai sexy fane din Europa! Femeile din Islanda au întors toate privirile la ultimele două turnee finale

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  08 Octombrie 2020, 01:19
Postat de Alice Popa pe 08 Octombrie 2020, 00:49

Hagi nu stie nici unde e cladirea ASE! Dar a luat Bacul!!

Eh, l-a luat pe copiatelea cum se facea inainte de lovilutie. Desi ma cam mira ca fost in stare si sa copieze.

116538290032900
Alice Popa  •  08 Octombrie 2020, 00:49
Postat de luciann pe 07 Octombrie 2020, 23:44

Hagi are ASE-ul si vorbeste mai prost ca Radoi...

Hagi nu stie nici unde e cladirea ASE! Dar a luat Bacul!!

Vezi toate comentariile (34)
Comentează